تحلیل و بررسی تکنولوژی تقویت و ترمیم بتن و سازه های مرتبط با آن توسط فولاد

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور - محور ویژه: عمران(سازه، ژئوتکنیک و مدیریت ساخت)، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: JDKHZ01_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس قاسمی

چکیده

ویژگی های منحصر به فرد فولاد باعث جلب توجه همگان شده است از ویژگیهای آن اقتصاد بودن آن ، اجرای آسان . وزن کم نسبت به سیستمهای مشابه ، شکل پذیری زیاد ، نصب سریع، جذب انرژی بالا و کاهش قابل ملاحظه تنش پس ماند در سازه را میتوان نام برد. تمام دلایل ما را به این فکر وا داشت که استفاده از آن را در ترمیم ساختمانهای بلتی مورد مطالعه قرار بدهیم. چون این سیستم دارای وزن کم بوده ، به سازه بار اضافی وارد نکرده و حتی با اتصالاتش باعث تقویت تیر و ستونهای اطراف خود میشود و همچنین این سیستم نیازی به تجهیزات خاص ندارد و می تواند بدون تخلیه ساختمان و تخریب اعضا سازه ای به بقیه اجزای سازه ای وصل شود. البته طراحی این سیستم در ساختمانهای بتنی بغیر از حالت ترمیمی اقتصادی به نظر نمی آید . در این مقاله توضیحات اولیه ای از دیوار برشی فولادی جهت آشنایی بیشتر ارائه شده و در قسمتهای بعدی بررسی در تقویت و ترمیم سازه های بتنی مورد مطالعه قرار خواهد گرفت و تفاوت آن با LYP رفتار پانلهای برشی فولادی ۱ سیستم بادبندی مشابه مورد توجه قرار خواهد گرفت و در آخر نتایج آزمایشات بررسی خواهند شد ..

کلیدواژه ها

تکنولوژی، تقویت ترمیم بتن سازه، فولاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.