مطالعه و بررسی طراحی خانه موسیقی با رویکرد حس تعلق به مکان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور - محور ویژه: عمران(سازه، ژئوتکنیک و مدیریت ساخت)، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: JDKHZ01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 330
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد معماری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، کرمانشاه، ایران
استادیار گروه معماری واحد کرمانشاه دانشگاه آزد اسلامی ، کرمانشاه، ایران
چکیده
با پیشرفت روز افزون جامعه و بالا رفتن سطح علمی و پژوهشی جامعه نیاز روز افزون توسعه فضاهای علمی و پژوهشی بیشتر احساس می شود فضاهایی که استاندارد و اصول طراحی معماری نوین را در خود نشان دهد آکادمی حاضر به بیان و معرفی هنر ایران زمین در قالب فرمی کاملا سنتی می پردازد . هنر خود واژه بسیار بر معنا و دارای مفاهیم گسترده می باشد. هنر تنها در زمینه نقاشی و یا گرافیک نمی باشد بلکه هنر شامل تمام رشته ها می باشد. هنر به عنوان مادر تمام رشته در کلیه رشته ها خود را نشان می دهد. هنر دستان هنرمند طراح فرش، نقاش ، معمار و ... می تواند آبیتن طرح و نقشهایی بس بدیع باشد. در این طراحی بر آن هستیم که یک مجموعه کاملا هنری در زمینه مد و لباس موسیقی و ... ارائه نماییم. آشنایی با نوع و روش و همچنین شیوه عملکردی یک مجموعه بسیار مهم است در طراحی می بایست نسبت به تمام هنرها و رشته ها آگاهی کاملی داشت تا بتوانم زمینه استاندارد سازی طرح را بهتر ارائه نمود . متاسفانه مراکز آموزشی که در حال حاضر مسئول آموزش در سطح کشور هستند کمتر دارای استانداردهای مناسبی می باشند از این رو در این طراحی سعی بر آن شده تا با ایده گرفته از طرح و فرم کاملا ایرانی مرکزی برای آموزش طراحی شود که استاندارد مناسب و مورد نیاز را داشته باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.