بهینه سازی تصمیم گیری در مدیریت ساخت و سازهای مشتری محور با بهره گیری از سیستمهای تصمیم گیری هوشمند

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور - محور ویژه: عمران(سازه، ژئوتکنیک و مدیریت ساخت)، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: JDKHZ01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 479
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران مخصوصی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه ایوان کی ایران

چکیده

در اغلب روشهای رایج تصمیم گیری ابتدا میبایست وزن معیارهای انتخابی محاسبه گردند و این امر در پروژه های ساختمانی مشتری محور از طریق نظر سنجی از مشتریان انجام میشود. با این حال معلوم شده است که چنین نظر سنجی هایی علاوه بر اینکه زمان بر هستند، از دقت لازم هم برخوردار نیستند و امکان دارد منجر به تصمیم گیریهایی ضعیف و ناکارآمد شوند. از این رو هدف این مقاله این است که با استفاده از روش توصیفی - تحلیلی کاستی ها و موانع موجود بر سر راه افزایش رضایت مندی مشتریان را شناسایی نموده و همچنین بهینه سازی فرایند تصمیم گیری در پروژه های ساختمانی را مورد واکاوی دقیق قرار دهد؛ آنگاه با بهره گیری از فناوریهای نوین، پیشنهادی کاربردی ارائه نماید تا موجبات توانمندسازی مدیران پروژه های ساختمانی فراهم آمده و قادر شوند تصمیم گیریهای قدرتمند و قابل اعتمادی در ساخت و سازهای مشتری محور اتخاذ نمایند. یافته های این تحقیق به وضوح نقش پررنگ فناوری هوش مصنوعی را در بهبود عملکرد. سیستم های تصمیم گیری و افزایش توان تصمیم گیری مدیران پروژه های ساختمانی به ویژه پروژه هایی که در راستای افزایش رضایت مندی مشتریان هدف گذاری شده اند مورد تاکید قرار میدهد این رویکرد نوین تصمیم گیریها را تسهیل کرده و به میزان قابل توجهی دقت و کارایی آنها را بهبود میبخشد. به این ترتیب یک جهش دگرگون کننده به سمت تصمیمات کارآمد و مشتری محور در صنعت ساخت و ساز ایجاد میشود که سرانجام منجر به بهینه سازی تصمیم گیری در مدیریت پروژه افزایش نرخ بهره وری و رضایت مندی مشتریان در ساخت و سازهای مشتری محور می گردد.

کلیدواژه ها

مدیریت پروژه تصمیم گیری ساخت و ساز مشتری محور بهره وری تصمیم گیری هوشمند.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.