عوامل موثر بر بازار برق و تجدید ساختار با رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری در ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF17_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت مهدی زاده

کارشناس فروش انرژی و انشعاب و تنظیم قراردادها و خدمات مشترکین، شرکت تورزیع نیروی برق استان اردبیل

علی طهماسبی

کارشناس خدمات مشترکین، شرکت تورزیع نیروی برق استان اردبیل

چکیده

این پژوهش، ادبیات مربوط به عوامل موثر بر بازار برق و تجدید ساختار با رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری در ایران با مطالعه و مرور مقاله های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین روش تحقیق به صورت مروری هست. پس از بررسی چندین مقاله و منابع معتبر، عوامل زیر به عنوان موثرترین عوامل بر بازار برق و توسعه اکوسیستم نوآوری در ایران شناسایی شده اند. همکاری های بین المللی: انتقال فناوری و دانش فنی از کشورهای پیشرفته به ایران، افزایش سرمایه گذاری خارجی و افزایش توانمندی های تولیدی از جمله تاثیرات مهم همکاری های بین المللی در این زمینه می باشند. توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر: بهره برداری از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند باد، خورشید و آب و استفاده از تکنولوژی های نوین در این زمینه می تواند به توسعه اکوسیستم نوآوری و تجدیدساختار بازار برق کمک کند. استفاده از استانداردهای بین المللی: اداپته کردن استانداردهای بین المللی در زمینه برق و انرژی می تواند به افزایش اعتماد سرمایه گذاران خارجی و تسهیل در تجارت بین المللی منجر شود. سیاست های دولتی و قوانین مرتبط: تدوین و اجرای سیاست ها و قوانین که اشتیاق به نوآوری و سرمایه گذاری در زمینه برق و انرژی را تشویق کنند نقش مهمی در ایجاد یک اکوسیستم نوآوری پویا و تجدیدساختار با رویکرد پایدار ایفا می کند. آموزش و توسعه مهارت ها: سرمایه ای انسانی مجهز و آموزش دیده با توانمندی های لازم برای ایجاد و استفاده از فناوری های نوین نقش حیاتی در توسعه اکوسیستم نوآوری دارد. در نهایت، توجه به این عوامل و اجرای برنامه های موثر برای توسعه اکوسیستم نوآوری در صنعت برق و انرژی می تواند به بهبود و تجدیدساختار بازار برق و انرژی در ایران کمک کند.

کلیدواژه ها

بازار برق ، تجدید ساختار ، رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.