عیب یابی، رفع ایراد و ارتقاء پایلوت Tartarini مدل PRX۱۸۲ بکارگیری شده در شیرهای اطمینانایستگاه های تقلیل فشار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مهندسی نفت، صنایع گاز زمین شناسی و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: GASCONF02_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایوب عامری

تکنسین ارشد تعمیرات شبکه، انشعابات و وسایل گازرسانی شرکت گاز استان خوزستان

چکیده

نگهداری از تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت و گاز همواره برای مدیریت بهره برداری یک دغدغه بوده است وتعمیرات تجهیزات برای جلوگیری از به وجود آمدن هزینه های جانبی یک امر حیاتی است. ایستگاه های گاز به دلیلحساسیت بالا در صنعت گاز و نیروگاه ها و عامل اصلی تغذیه تجهیزات وابسته از تجهیزات اساسی در صنعت به حسابمی آیند و تعمیرات تجهیزات مورد استفاده در ایستگاه نیازمند تخصص و توانایی فنی می باشد. شیر اطمینان وسیلهایمنی است که هنگام بروز اشکال در رگولاتورهای ایستگاه ممکن است فشار گاز افزایش یابد، جهش کاهش این فشارناخواسته و جلوگیری از آسیب رسیدن به سایر تاسیسات قسمتی از گاز خروجی رگولاتورها از طریق شیر اطمینان درفضا تخلیه می شود و به طور اتوماتیک بعد از اینکه فشار کاهش یافت شیر دوباره بسته می شود. شیر اطمینان موردمطالعه مدل VS-FL و از نوع پایلوت دار PRX۱۸۲ می باشد که از ویژگی های اصلی این شیر اطمینان می توان بهنصب آسان، ابعاد کم، تعداد قطعات کم، دیافراگم با استحکام بالا و طراحی از نوع بدون فشار برگشتی اشاره نمود. با توجهبه مطالعات میدانی (سه ناحیه) از ایستگاه های تقلیل فشار گاز مشاهده گردید نواحی که دارای این نوع شیر اطمینانمی باشند یا از سرویس خارج و یا پایلوت آن با پایلوت دیگر (نمونه دیگر) تعویض گردیده لذا دلایل از سرویس خارجشدن و تعویض تجهیز با تجهیزات دیگر را مورد بررسی، تحلیل و راهکارهایی جهت برطرف نمودن مشکلات و بهبودعملکرد این نوع شیر اطمینان ارائه گردید که منجر به عیب یابی، رفع ایراد فنی، ارتقاء و بهبود عملکرد قطعات یدکیتجهیز مورد مطالعه با طراحی مجدد و ساخت آن ها و با توجه به صرف هزینه مناسب شد.

کلیدواژه ها

ایستگاه تقلیل فشار گاز، شیر اطمینان پایلوت دار، پایلوت تارتارینی، PRX۱۸۲

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.