نقش زنان در توسعه شغلی- فرهنگی سازمانی و ارتقاء جامعه با تکیه بر شناخت توانایی های بالقوه زنان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی گردشگری، فرهنگ و هنر
  • کد COI اختصاصی: TCACONF12_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 165
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب مجنون پور

استاد، پژوهشگر و نویسنده؛ موسس دفتر پژوهش فاعل الخیر در ایران؛ تهران

فریبا ایمان زاده

دبیر ادبیات فارسی، محقق و پژوهشگر؛ فعال فرهنگی

چکیده

نیروی زنان ریشه در قرص و محکم بودن آنان دارد به طوری که با اعتماد به نفس و صادقانه در تمامی عرصه ها عمل می کنند.از این مالک و صاحب اقتدار، نظارت و نفوذ به دیگران اند. همچنین توانایی بالقوه ای در تاثیرگذاری بر افکار وعقاید، رفتار وعملکرد ها نیز دارند. توانمندسازی یکی از مباحث ویژه در حوزه بهره وری از کارکنان و مدیریت زنان در سازمان ها است. برایارتقای شغلی زنان در ارگان های مختلف سازمانی لازم است که استعدادهای آنان دیده شود و سپس توانمندی کافی در آنهاایجاد گردد، زیرا پیشرفت شغلی زنان در سازمان ها در گرو توانمندسازی آنها است. در دهه های اخیر توانایی های زنان درعرصه های مختلف شغلی و فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و.. کم نظیر بوده است. زنان امروز آنچنان به سطوح عالی شغلی ومدیریتی رسیده اند که سقف آرزوی آنها دیگر اشتغال صرف نیست، بلکه به دنبال راه یافتن به بالای سطوح سازمانی هستند ودر این مسیر پرتلاش و مبتکرانه رو به تعالی و پیشرفت در همه عرصه ها هستند. این مقاله به روش کتابخانه ای و به شیوهتوصیفی-تحلیلی درصدد بررسی نقش زنان در توسعه شغلی- فرهنگی ارگان های مختلف سازمانی صورت گرفته است که شاملیافته هایی از جمله؛ فرهنگ سازمانی، توسعه فرهنگی، جلوه زنان در جایگاه های مختلف جامعه، دیدگاه های نوین و سنتینسبت به نقش زنان در جامعه، نقش زنان در تداوم و شتاب دهی توسعه فرهنگی، قابلیت زنان در مدیریت منابع انسانی سازمان ها،ارتقاء بهره وری اقتصادی با مدیریت زنان، نقش زنان در مدیریت بحران، نقش زنان در فرهنگ سازی جامعه، راهکارهای رفعتبعیضات علیه زنان در سطوح شغلی و مدیریتی می باشد.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازمانی، توسعه فرهنگی، ارتقای سازمانی جامعه، تاثیر گذاری زنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.