تبیین و بررسی انواع گردشگری (با تکیه بر گردشگری روستایی- عشایری ایران در جهت کارآفرینی، تقویت اقتصاد و جذب گردشگران خارجی)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی گردشگری، فرهنگ و هنر
  • کد COI اختصاصی: TCACONF12_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب مجنون پور

استاد، پژوهشگر و نویسنده؛ موسس دفتر پژوهش فاعل الخیر در ایران؛ تهران

فریبا ایمان زاده

دبیر ادبیات فارسی، محقق و پژوهشگر؛ فعال فرهنگی

چکیده

صنعت گردشگری از سالهای اخیر یکی از منابع پردرآمد برای کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه می باشد. از این روبرای جذب گردشگران خارجی و داخلی در هر منطقه ای که مستعد گردشگری است باید توجه ویژه ای صورت گیرد. این مقالهبه بررسی و تبیین گردشگری روستایی و عشایری ایران در جهت کارآفرینی و تقویت اقتصاد و جذب گردشگران خارجی پرداختهاست و ضمن بیان راهکارهایی جهت ایجاد اشتغالزایی در نقاط دیدنی کشور به گردشگری روستایی-عشایری توجه ویژه داشتهاست. زیرا روستاها با داشتن آب و هوای تمیز، پاک و همچنین زمینه ای سرسبز و جاده های پر از درخت گردشگران را درسرتاسر جهان به سوی خود فرا می خوانند. علاقمندی گردشگران به صنایع دستی روستایی و عشایری و استفاده آنان از موادغذایی طبیعی در دل روستاها باعث جذب گردشگران این مناطق می شود. بالطبع هر منطقه ای که گردشگران زیادی را به خودجذب کند، باعث کارآفرینی برای مردم ساکن در آن منطقه می شود که این یکی از راه های تقویت اقتصاد در روستا و عشایر درسطوح منطقه ای می گردد. پژوهش حاضر به روش توصیفی و تحلیلی و با شیوه کتابخانه ای شامل یافته های از جمله؛ توصیفگردشگر و گردشگری، انواع گردشگری، طبقه بندی انواع گردشگری از جمله فرهنگی، ورزشی، تاریخی داخلی و بین المللی،مذهبی و زیارتی و همچنین یافته های دیگری مانند سبک زندگی نمادی از هویت قومی در جذب گردشگران، توسعه گردشگریو تاثیر آن در اقتصاد، گردشگری روستایی و علل گرایش گردشگران به گردشگری در روستاها، گردشگری روستایی در اشتغالزایی عشایر ایران مدیریت و توجه ویژه به گردشگری روستایی و جاذبه های گردشگری در مناطق عشایری ایران می باشد.

کلیدواژه ها

گردشگری، روستا، عشایر، کارآفرینی، اقتصاد، وجذب گردشگران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.