تاثیر داده کاوی بر سیستم های آموزش و پرورش ایران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMCCONF17_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 172
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه
چکیده
از تکنیک های داده کاوی برای استخراج دانش مفید از داده های خام استفاده می شود. دانش استخراج شده ارزشمند است و به طور قابل توجهی بر تصمیم گیرنده تاثیر می گذارد. داده کاوی در سیستم های آموزشی روشی برای استخراج اطلاعات مفیدی است که به طور بالقوه می تواند یک سازمان را تحت تاثیر قرار دهد. افزایش استفاده از فناوری در سیستم های آموزشی منجر به ذخیره سازی مقادیر زیادی از داده های دانش آموز شده است که استفاده از داده کاوی را برای بهبود فرآیندهای تدریس و یادگیری مهم می سازد. این حوزه در بسیاری از زمینه های مختلف از جمله شناسایی دانش آموزان در معرض خطر، شناسایی نیازهای یادگیری اولویت دار برای گروه های مختلف دانش آموزان، افزایش نرخ فارغ التحصیلی، ارزیابی موثر عملکرد سازمانی، به حداکثر رساندن منابع دانشگاه، و بهینه سازی تجدید برنامه درسی موضوعی مفید است. این مقاله مطالعات مربوطه را در سیستم آموزش و پرورش ایران بررسی می کند و داده ها و روش های مورد استفاده در آن مطالعات را بیان خواهد کرد.کلیدواژه ها
داده کاوی، داده کاوی آموزشی، سیستم آموزش و پرورش ایران.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.