همه گیری کووید-۱۹، عملکرد حسابرسی داخلی و تاخیر گزارش حسابرسی شواهدی از اقتصاد و ورزش در حال ظهور

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMCCONF17_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 66
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

Farshid GANJI

۱Ph.D. in physical education, exercise physiology (cardiovascular and respiratory), Islamic Azad University, Amol branch

Farshad GANJI

*۲Business-Accounting and Finance Ph.D. (C) The student in the Institute of Social Sciences, University of İstanbul Arel, Istanbul, Turkey

چکیده

همه گیری کووید-۱۹، عملکرد حسابرسی داخلی و تاخیر گزارش حسابرسی: شواهدی از اقتصاد و ورزش نوظهور، با توجه به اینکه صورت های مالی باشگاه های فوتبال حرفه ای و مطرح بین المللی با رویکرد حسابداری منابع انسانی تهیه می شود، با مطالعه تحقیقات انجام شده سعی شده است. صورتهای مالی ارائه شده، این رویکرد و روشهای رایج گزارشگری با استفاده از اجازه دهید این رویکرد را معرفی کنیم. بدیهی است که از این طریق می توان تهیه کنندگان و استفاده کنندگان صورت های مالی باشگاه های فوتبال ایران را با محاسن این روش های تهیه گزارش های مالی آشنا کرد. یکی دیگر از اهداف این پژوهش شناسایی و بررسی موانع اجرای روش های مذکور در تهیه صورت های مالی باشگاه های فوتبال ایران می باشد. پس از مطالعه پیشینه تحقیق و مصاحبه حضوری با کارشناسان و اساتید حسابداری و همچنین مدیران عامل و مدیران مالی باشگاه های فوتبال داخلی، موارد عدم اجرا و اجرای موثر در باشگاه های فوتبال ایران شناسایی شد، سپس با استفاده از روش های رایج استفاده شد. مدل های تحلیل عاملی اکتشافی، عوامل و معیارهای موثر استخراج و در سه دسته کلی عوامل داخلی، خرد خارجی و کلان خارجی طبقه بندی شدند. در مرحله بعد، مدلی در قالب یک معادله ساختاری بر اساس سه دسته کلی عوامل فوق و معیارهای موثر بر هر یک از آنها طراحی و سه فرضیه مطرح شد. در ادامه مدل طراحی شده با استفاده از نرم افزار لیزریل و با استفاده از روش تحلیل عاملی تاییدی مورد تحلیل و تایید قرار گرفت. در پایان با استفاده از آزمون فریدمن، هر یک از عوامل و معیارهای موثر بر آنها به ترتیب عوامل کلان خارجی، خرد خارجی و درونی رتبه بندی شدند. با توجه به حرکت باشگاه های فوتبال به سمت خصوصی سازی و با توجه به ویژگی های یک صنعت برای فوتبال، لزوم رعایت دقیق الزامات گزارشگری مالی و ایجاد واحدهای حسابرسی داخلی کارآمد و موثر برای تولید و ارائه اطلاعات مالی شفاف و قابل اعتماد برای تصمیم گیری بهتر. ایجاد و افزایش اعتماد سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در باشگاه های ایرانی امری اجتناب ناپذیر تلقی می شود.

کلیدواژه ها

همه گیری COVID-۱۹، عملکرد حسابرسی داخلی، تاخیر گزارش حسابرسی، شواهدی از اقتصاد و ورزش در حال ظهور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.