نقش شبکه های اجتماعی تحت وب در ارتقا فرهنگ سازمانی و ایجاد نوآوری در صنعت خودروسازی (مورد مطالعه: خودروسازی آلمان و بسط این تحقیق در خودرو سازی ایران)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم انسانی، اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ICRHEMA02_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 70
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا زاهدی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد MIS - دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق

سیدعلیرضا محتشمیان

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار- موسسه آموزش عالی سینا

چکیده

هم اکنون شبکه های اجتماعی مجازی قدرت عظیمی را در بردارند تا سبک زندگی افراد را تحت شعاع قرار دهند و به جهت گیری های خاص در جنبه های گوناگون منجر شوند. در این بین جهانی شدن فرایندی است اجتناب ناپذیر که از قرن نوزدهم و بیستم شروع شده و همراه با فراز و نشیب هایی که هیچ گاه به جز دوران جنگ های جهانی اول و دوم متوقف نشده، به تکامل خود ادامه داده است. این فرایند در طول مسیر خود ابتدا در بعد اقتصادی موفق بوده ولی کم کم به سایر ابعاد نیز گسترش یافته است.امروزه و در روزگار ارتباطات و اطلاعات، گسترش بیش ازحد اینترنت و دسترسی آسان و نامحدود به آن باعث شده است که فضای مجازی به یکی از مهم ترین مجاری اطلاع رسانی در سطح جوامع تبدیل شود. استفاده فراگیر از اینترنت پیامدهای گوناگونی بر هویت فردی و جمعی و همچنین نگرش ها و اعتقادات افراد داشته و فرصت های زیادی را در راستای یادگیری، انتقال باورها و تبدیل ارتباطات عمودی به ارتباطات افقی فراهم آورده است. این دریای بی کران اطلاعات، زندگی انسان ها را در تمامی ابعاد و ازجمله بعد آگاهی از فرایند سازمانی و کاری تحت تاثیر قرار داده است. پژوهش حاضر به دنبال پاسخ به این سوال است که «اطلاع رسانی فضای مجازی و نقش شبکه های اجتماعی در ارتقا فرهنگ سازمانی با رویکرد روابط عمومی چیست ؟»

کلیدواژه ها

سازمان ها، روابط عمومی ، مدیریت ارتباطات سازمانی ، ارتباطات درون سازمانی ، شبکه های ارتباطی ، شبکه های اجتماعی، عملکرد شغلی،فرهنگ سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.