نیازسنجی مهارتهای تدریس اساتید دانشگاه ها در نحوه اجرای برنامه درسی یادگیری الکترونیکی در پاندمی کرونا
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره
- کد COI اختصاصی: PCECONF01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 95
نویسندگان
دانشیار برنامه ریزی درسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
چکیده
هدف پژوهش حاضر، نیاسنجی مهارت های تدریس اساتید دانشگاه ها در نحوه اجرای برنامه درسی یادگیری الکترونیکی در پاندمی کرونا بود. پژوهش از نظر هدف کاربردی و به روش توصیفی از نوع پیمایشی اجرا گردید. جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه اساتید شهر یاسوج از دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بود که با بهره گیری از فرمول کوکران ۱۹۰ نفر انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته، بر اساس مقیاس پنج درجه ای لیکرت بود. روایی صوری و محتوایی با استفاده از صاحب نظران و پایایی از طریق ضریب آلفای کرونباخ در حد ۰/۸۵۹ برآورد شده است. به منظور توصیف تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS۲۶ و از شاخص های آمار توصیفی شامل آماره های فراوانی، میانگین و انحراف معیار و همچنین در بخش آمار استنباطی شامل آزمونهای t تک نمونه ای و رتبه بندی فریدمن استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد بیشترین میانگین مربوط به گویه با عنوان "شناخت روشها یاددهی یادگیری و مهارتهای ارائه محتوا تحت وب" و برابر ۴/۵۵۳ و کمترین میانگین هم مربوط به گویه با عنوان "وجود رویکردهای معرفت شناختی یاددهی و یادگیری در آموزش الکترونیکی" و برابر ۴/۴۲۱ میباشد. پس به صورت کلی میتوان گفت میانگین "مهارتهای تدریس در نحوه اجرای برنامه درسی یادگیری الکترونیکی" در حد مطلوب است.کلیدواژه ها
نیازسنجی، مهارت تدریس، برنامه درسی یادگیری الکترونیکی.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.