سال انتشار: 1383
کد COI مقاله: ICTM01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,697
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر توسعه صادرات فرش دستباف ایران
چکیده مقاله:
آگاهی و استفاده از تجارت الکترونیکی برای همه شرکتها و ارگانهایی که سعی در ارضای نیازهای مشتریان شان در اسرع وقت و تامین برنامه ها و اهداف خود دارند، امری ضروری به نظر می رسد . این امر به خصوص در مورد فرش دستباف که یکی از مهمترین منابع ارزی کشور پس از نفت می باشد، نیز صادق است. شرکت ها باید از طریق ابزار اینترنت ، تبلیغات اطلاعات مورد نیاز مشتیران خود را ارائه دهند و به واسطه قرار داد با شرکت های کارتهای اعتباری و شرکت های حمل و نقل روابط الکترونیکی با مشتریان خود برقرار سازند. بنابراین، تحقیق حاضر اهداف زیر را دنبال می کند که استفاده از تجارب الکترونیک در مقایسه با روشهای سنتی در افزایش صادرات فرش دستیاف چه تاثیری دارد. و نیز تبلیغات و ارائه اطلاعات از طریق روشهای الکترونیکی از نظر جلب توجه خریداران و ارائه تسهیلات و استفاده از سیستمهای پیشرفته الکترونبیکی در حین فروش از نظر جلب رضایت خریداران نسبت به سیستمهای سنتی در افزایش صادرات فرش دستباف چه تاثیری دارد. تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد استفاده از تجارب الکترونیک در مقایسه با روشهای سنتی برتری دارد و نیز تبلیغات و ارائه اطلاعات از طریق روشهای الکترونیکی از نظر جلب توجه خریداران و ارائه تسهیلات و استفاده از سیستمهای پیشرفته الکترونیکی در حین فروش از نظر جلب رضایت خریداران نسبت به سیستمهای سنتی موثر تر می باشد. که در این خصوص راه حل های پیشنهادی نیز ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICTM01_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/18961/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صنایعی، علی و علوی شاد، عباس،1383،بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر توسعه صادرات فرش دستباف ایران،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،https://civilica.com/doc/18961
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، صنایعی، علی؛ عباس علوی شاد)
برای بار دوم به بعد: (1383، صنایعی؛ علوی شاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- احمدی، حسین و م، ویرجینیاری.(1381). تجارت الکترونیک _ چاپ اول، ...
- حاتمی نیا، فرشته.(1382). فرش، گنجینه جاودان هنر ایرانی، یاس نو، ...
- زارع، مهدوی .(1382). به کار گیری روشهای نوین تجارت الکترونیکی ...
- صفائی پور، مسعود.(1382). برسی روند صادرات فرش دستباف ایران طی ...
- علی احمدی، علیرضا، و شراگیم، شمس عراقی.(1382). فناوری اطلاعات و ...
- صنایعی، علی .(1380). بازاریابی و تجارت الکترونیکی. چاپ سوم، اصفهان، ...
- صنایعی، علی .(1381). تجارت الکترونیکی در هزاره سوم. چاپ اول، ...
- فرید، حمیرا و علیرضا حشمتی .(1379) آشنایی با مفاهیم تجارت ...
- Rayport, J, F &Sviokala, J, J.(1 99 5).Exploiting tle Virtual ...
- _ Armstrong, A&Hagel, J.(1996). Tle real value of on -line ...
- Chi Lin, Chia , (2003). Critical appraisal of customer satisfaction ...
- Ghosh, S.9 1 99 8).Marketing Business sense of The Internet ...
- Tapsctt, D .(Ed.)(1 999).Cresting Value in the Network Ecortory _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر توسعه صادرات پسته در ایران
- بازاریابی دیجیتال و رفتار مصرف کنندگان
- مزیت رقابتی پایدار مبتنی بر فناوری اطلاعات: ارزش آفرینی دانش محور
- نقش ICTM در صنایع دستی و ارائه یک مدل تجاری برای آن
- موانع پیشرفت صنعت گردشگری و چالش های حقوقی گردشگران خارجی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.