حسابداری برای ارز های دیجیتال

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMEC04_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید واصلی

استاد دانشگاه شهرستان شهریار-مدرک دکتری

احمد سلطانی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه شهریار

رحمت اله رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه شهریار

چکیده

هدف این مقاله حول دو محور است: بررسی برخی از مسائل اصلی در مورد طبقه بندی ارزهای دیجیتال، وشناسایی رویه های حسابداری و استانداردهای مرتبط با ارزهای دیجیتال. این مقاله دو نوع مختلف ارز دیجیتال رامورد بحث قرار می دهد، از جمله: ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDCها) و رمزارزهای خصوصی مانند بیت کوین. یافته های این مطالعه نشان میدهد با وجود اینکه میزان تخمینی ارزش بازار ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲۲۰۰ میلیارد دلار بود، استانداردهای حسابداری فعلی به طور دقیق رفتار حسابداری ارزهای دیجیتال را پوششنمی دهند. این مقاله مفهومی نیاز حتمی به یک استاندارد حسابداری برای ارائه راهنمایی در مورد شناسایی، طبقهبندی، اندازه گیری و نمایش ارزهای دیجیتال را به تصویر می کشد. در این میان، برای جلوگیری از رویکردهایحسابداری جهانی ناسازگار می توان استانداردهای حسابداری موجود را برای گنجاندن ارزهای دیجیتال اصلاح کرد.

کلیدواژه ها

حسابداری، بلاک چین، رمز ارز، رمز ارز بانک مرکزی، ارزهای دیجیتال، فناوری غیرمتمرکز، حسابداری سه گانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.