بررسی وبازشناسی وصله میلگردها جوش سربه سر Forge weld

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای خلاقانه معماری، شهرسازی، عمران و محیط زیست در توسعه پایدار خاورمیانه
  • کد COI اختصاصی: AUPCONF02_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 59
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد خورشیدوند

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی بم

امیر عباس جهان آرا

استاد یار مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی بم

چکیده

در این مقاله تاثیر پارامترهای ( جوشکاری اصطکاکی) فشار فورج و زمان جوشکاری از نظر هزینه و زمان وسبک سازی که یکی از اهداف ساخت وساز در صنعت ساختمان می پردازد .و همچنین مقایسه کمی و کیفی جوش فرجینگ در ستونهای بتنی را مورد ارزیابی وبه بررسی مزایای این روش پرداخته است . پس، روش جوش سر به سر میلگرد جوش فورجینگ میلگرد به عنوان یک روش فاز جامد محسوب می شود که در آن، اتصال بدون ذوب کامل فلز پایه انجام می گردد. به دلیل نبود عنصر واسطه برای اتصال دو قطعه در این روش این نوع جوش از مزایای خوبی نسبت به روش های متداول و معمول برخوردار می باشد.صرفه جویی ۲۰ تا ۳۰ درصدی در مصرف با حذف بر روی هم قراردادن میلگردها Overlap و حذف پرتها ،کاهش وزن اصلی سازه و متناسب با آن کاهش نیروهای ثقلی جانبی و در نتیجه بالا رفتن مقاومت سازه در مقابل زلزلهافزایش قابل توجه درگیری بتنبا میلگردها با توجه به کاهش حجم اضافی میلگردها در نقاط اتصال همچنین یک راه حل برای اصلاح کوتاه آمدن میلگردها به دلیل خطای آرماتوربند یا تصمیم به افزایش طبقه یا ادامه پروژه این تکنولوژی می باشد.

کلیدواژه ها

جوش فورجینک ، اتصال ،وصله، overlap،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.