اهمیت ارتباط مثبت دانش آموز و معلم در جهت افزایش کیفیت آموزشی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ماهنامه پایاشهر، دوره: 5، شماره: 57
  • کد COI اختصاصی: JR_PAYA-5-57_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 62
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضا بیابانی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مدرس ایلام

عباس کناری

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مدرس ایلام

مهدی حیدرنیایی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مدرس ایلام

مهدی شکرزاده

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مدرس ایلام

چکیده

پژوهش حاضر با هدف اهمیت ارتباط مثبت دانش آموز و معلم در جهت افزایش کیفیت آموزشی انجام شد. تعامل دانش آموز و معلم در کلاس، تعامل ای مثبت بین معلم و دانش آموز در تلاش برای جلب اعتماد و احترام از یکدیگر است. این تعامل ممکن است شامل شناخت بهتر دانش آموزان، ایجاد انتخاب و تشویق دانش آموزان برای تبدیل شدن به یادگیرندگان قوی تر باشد. تعامل دانش آموز و معلم در کلاس، تعامل ای مثبت بین معلم و دانش آموز در تلاش برای جلب اعتماد و احترام از یکدیگر است. بسیار مهم است که تعامل بین معلم و دانش آموز او حامی محیط یادگیری باشد. ارتباط بین معلم و دانش آموز تاثیرات زیادی بر یادگیری و تجربه تحصیلی دانش آموز دارد. یک مربی باید برای تقویت ارتباطات خود با دانش آموزان برنامه ریزی کند تا امکان یادگیری با کیفیت را فراهم کند. پژوهش حاضر به شیوه مروری و میدانی و با استفاده از منابع کتابخانه ای صورت پذیرفت. نتایج نشان داد همکاری و هماهنگی بین دانش آموز و معلم می تواند بهبود چشمگیری در عملکرد و یادگیری دانش آموز داشته باشد. با ایجاد یک فضای پویا و باز برای ارتباطات مثبت بین دانش آموز و معلم، دانش آموزان می توانند با اطمینان و اعتماد به نفس بیشتری به یادگیری خود بپردازند و معلمان نیز می توانند بهترین روش های آموزشی را برای دانش آموزان خود پیدا کنند. لذا، باید تلاش کرد تا ارتباطات مثبت بین دانش آموز و معلم تقویت شود و همکاری موثری بین آنها برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان ایجاد شود.

کلیدواژه ها

دانش آموز، معلم، مدرسه، کیفیت آموزشی، ارتباط

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.