اثر راند بالینی بر نگرش والدین کودکان بستری در بخش اطفال و نوزادان بیمارستان قائم (عج)-مشهد

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دوره: 10، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_NKUMS-10-3_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 42
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن بسکابادی

Professor, Neonatologist, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

فرح اشرف زاده

Professor, Pediatric Neurologist, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

محبوبه نعمت نژاد

Medical Student, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

الناز فرجی

Medical Student, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

هادی توحیدی

Cardiologist, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

چکیده

مقدمه: بحث پیرامون بیماری توسط کادر اموزشی بر بالین کودک، میتواند موجب نارضایتی والدین شود. این مطالعه با هدف تعیین دیدگاه والدین در مورد راند بالینی در بخش اطفال بیمارستان قائم (عج) مشهد انجام شد. روش کار: این مطالعه توصیفی بر روی ۲۷۰ نفر از والدین کودکان بستری در بخش های اطفال بیمارستان قائم (عج) درسال ۱۳۹۱ توسط پرسشنامه ای پایا و روا شامل سه گروه سوال در مورد (نگرش نسبت به اتفاقات حین راند), (سیاهه اتفاقاتی تجربه والدین حین بستری) و (نگرش والدین به روند راند) بود. داده ها با نرم افزار SPSS تحلیل شدند. یافته ها: پرسشنامه ۲۵۱نفر کامل بود که در آن، اکثر سوالات نگرش نسبت به اتفاقات حین راند، دیدگاه مثبت والدین (۵/۷۲ %)بیش از دیدگاه منفی آنان بود.  والدین از بین اتفاقات حین راند بالینی  به دقت و بیگیری امور درمانی بیشترین رضایت را نشان دادند (۰۱/۴۷ %). در مورد روند راند بالینی، والدین با موارد نیاز به صحبت با پزشک اصل( ۱۵/۶۲ %) ، کاهش تعداد دانشجویان در ویزیت (۲۶/۳۴ %) موافقت بیشتری داشتند. در مطالعه ی حاضر بین نگرش والدین و سطح تحصیلات ارتباط معنی داری وجود داشت، همچنین بین نگرش واالدین در بخش های مختلف نیز ارتباط معنی داری وجود داشت (۰۱۵/۰ = P)، اما بین سطح رضایتمندی والدین و سن و جنس  ارتباط معنی داری وجود نداشت (۱۳۱/۰ = P). نتیجه گیری: افزایش تعداد دفعات ویزیت شدن یا مدت زمان ویزیت با رضایت مندی بالاتری همراه است.   به طور کلی برگزاری راند بر بالین اثرات منفی نداشت.

کلیدواژه ها

Process Emotion Regulation, Verbal Working Memory, Visual-spatial Working Memory, پرسشنامه, والدین, کودکان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.