تحلیل پایداری تونل تحت اثر بارهای انفجاری با استفاده از مدل سازی دینامیکی مطالعه موردی (تونل های دوقلو بسیج)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: IMEC04_218
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1577
نویسندگان
چکیده
با توجه به اهمیت استراتژیک ایران در منطقه خاورمیانه از تونلهای شهری میتوان به عنوان سازههای امن در مواقع ضروراستفاده کرد. قبل از استفاده از این فضاها، پایداری این سازهها در برابر بارهای انفجاری ناشی از بمبها و موشکهای مختلفبررسی شوند. این تونلها به صورت دوقلو با مقطع آلترناتیو، به طول حدود 800 متر طراحی شده اند که با فاصله 35 متری مرکز از مرکز یکدیگر قراردارند. پیشاز اعمال بار دینامیکی، تاثیر حفر تونل ها به صورت همزمان و ترتیبی بر روی یکدیگربررسی شد. تحلیل ها نشان دادند تونلها تحت تاثیر میدان تنشیکدیگر قرار ندارند. انفجار تحت بار ناشی از بمبی حاوی 1 تنTNTدر سطح زمین و عمق 10 متری با استفاده از روش تفاضل محدود مدلسازی شده است و روند انتشار امواج فشاریناشی از انفجار و اثرات آن بر روی پایداری دو تونل مورد ارزیابی قرار گرفته است. جابجاییهای نقاط اطراف تونل، جابجایی- های نقاط اطراف محل برخورد بار انفجاری با سطح زمین، گسترش زون شکست و تنشهای ایجاد شده در اطراف فضایحفاری مورد بررسی قرار گرفته شد. در نهایت با توجه به مدلسازی دینامیکی بارهای انفجاری بر روی تونل و بررسی نتایجبدست آمده مشخصشد سازه در صورتی که تحت این بار قرار گیرد از پایداری قابل قبولی برخوردار استکلیدواژه ها
تحلیل پایداری، انتشار امواج، روش تفاضل محدود، تونل بسیجمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.