تحلیل سیستم نگهداری تونل خط 7 متروی تهران بین دو ایستگاه P7 و 7 N به روش عددی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC04_207
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 801
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدصابر زمزم

حمیدرضا مالکی نژاد

حسن بخشنده امنیه

چکیده

حفر تونل باعث تغییر حالت اولیه تنش زمین و جابه جایی توده سنگ پیرامون آن می گردد. با حفر مقطع جدید وبا گذشت زمان جابه جایی دیواره ها و فشار وارده از طرف زمین بر سیستم نگهدارنده تونل افزایشمی یابد. در این FLAC3Dبه روش عددی و با استفاده از نرم افزارN7 و 7 Pمقاله سیستم نگهداری تونل خط 7 بین دو ایستگاه بررسی شده و از آنجایی که طول دستگاه مورد نظر و طول شیلد به کار رفته 10/5متر می باشد، عملیات حفاری ونگهداری آن را در 7 گام، با در نظر گرفتن هر گام معادل با طول یک سگمنت 1/5متر)، مطالعه شده است. فشاردر نظر گرفته شدهp= 1/2 n جبهه کار اعمالی برای اتاق چمبر، با توجه به میزان جابجایی های جبهه کار معادل است. نتایج نشان می دهد که میزان جابه جایی ها بعد از اعمال فشار جبهه کار قدری بیشتر شده که صحت و) در سقف و کفZ درستی نتیجه آنالیز را نشان می دهد.با اعمال فشار جبهه کار میزان جابجایی ها در راستای قائم ) در دیواره ها افزایش می یابد. تونل بعد از حفاری و قبل از اعمال شیلد از چهار طرفX و در راستای محور تونل تحت نیروی فشاری بوده و به حالت مچالگی نزدیک می شود و میزان جابه جایی ها بعد از اعمال شیلد به عنوان سیستم نگهداری به مقدار صفر میل می کند که ناشی از اعمال درست و صحیح سیستم نگهداریمی باشد

کلیدواژه ها

روش عددی، سیستم نگهداری، خط 7 متروی تهرانFLAC3D

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.