ارزیابی روش تعادل حدی در شیروانیهای سنگی خرد شده
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: IMEC04_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 796
نویسندگان
چکیده
امروزه شیروانیها یکی از ساختارهای موجود در پروژههای سدسازی، معدنی، نیروگاهها، بزرگراهها و ...به شمار میروند. شکست قاشقی در شیروانی های متشکل از تودهسنگهای خرد شده، یکی از از مهمترینبحثهای مرتبط با علم مکانیک سنگ میباشد. برای بررسی این نوع از شیروانیها، روشهای مختلفی از جمله المان محدود، المان مجزا و روش تعادل حدی به کار گرفته میشوند. با توجه به خردشدگی و دامنهگسترده دانهبندی تودهسنگها خرد شده، امکان انجام تستهای برجا عملاً پرهزینه و مشکل بوده و تستهای آزمایشگاهی نیز جواب صحیحی ارائه نمیدهند. از طرفی تاکنون رابطه جامع و فراگیری برای تحلیل اینگونهاز شیروانیها ارائه نشده است. در این تحقیق، تحلیل برگشتی با استفاده از تئوری تعادل حدی برای یک دمپ باطله متعلق به معدن مس میدوک صورت گرفته و پارامترهای مقاومتی موهر- کولمب تودهسنگ بدست آمده است. این شیروانیهاشامل سنگهای آندزیتی کاملاً خرد شده ناشی از آتشباری بوده است. در مرحله بعدی این پارامترهای مقاومتی با استفاده از روش المان مجزا مورد تحلیل قرار گرفته و سطح شکست بدست آمده از این روش با روش تعادل حدی مقایسه شده است. در نهایت جواب روش تعادل حدی با جوابهای روش عددی مقایسه گردیده و استفاده از آن در توده سنگهای خرد شده، تایید شده استکلیدواژه ها
شیروانی سنگی خرد شده، روش تعادل حدی، روش المان مجزامقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.