بهینه سازی طراحی بازکننده ها در معادن زیرزمینی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC04_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1692
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نبی اله ادیبی

دانشجوی دکتری مهندسی استخراج معدن، دانشگاه امیرکبیر،دانشکده مهندس

مجید عطایی پور

دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی معدن،

چکیده

در حال حاضر هیچ روش جامعی که منجر به حل دقیق مسئله طراحی بهینه معادن زیرزمینی گردد وجود ندارد. این امر به دلیل تنوع روشهای استخراجی، پیچیدگی روشها و متفاوتبودن محدودیتهای هر روش است. لذا مسئله بهینه سازی طراحیمعادن زیرزمینی به یک سری مسائل کوچکترخرد شده و بهینهسازی این مسئلههای کوچکتر انجام می شود. سه حوزه اصلی این زمینه، بهینهسازی محدوده کارگاهها، بهینهسازی برنامهریزی تولید و بهینهسازی بازکنندهها میباشد. بازکنندههای معادنزیرزمینی نیاز به سرمایهگذاری کلان داشته و از اینرو اثر مهمی بر اقتصاد معدن دارند. اگر طراحی این بازکنندهها طوریصورت پذیرد که با توجه به طول آنها هزینه های سرمایه گذاری و عملیاتی معدن حداقل گردد، گام مهمی در اقتصادیتر شدن معدن برداشته خواهد شد. از سویی باید در طراحی مذکور محدودیتهای عملیاتی نیز مد نظر قرار داد. در این مقاله تحقیقاتصورت گرفته در این زمینه و ابزارها و الگوریتمهای استفاده شده مرور می گردد و به قابلیتها و نقاط ضعف و قوت هر یک از آنها اشاره خواهد شد

کلیدواژه ها

معادن زیرزمینی، بهینه سازی، شبکه بازکننده ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.