ادغام بهینه منابع تولید پراکنده شامل سلول خورشیدی و ذخیره ساز انرژی در شبکه توزیع شعاعی با ارائه یک روشی تحلیلی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF11_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 111
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا ذوالفقاری

گروه مهندسی برق، واحد ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی، ایلام، ایران

فردین نیازوند

گروه مهندسی برق، واحد ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی، ایلام، ایران

چکیده

با روند رو به رشد استفاده از تولیدات پراکنده، تعیین مکان و ظرفیت بهینه و بررسی اثرات بکارگیری اینواحدها در سیستم قدرت به خصوص در شبکه های توزیع لازم و ضروری است. در صورتی که مکان وظرفیت مناب تولید پراکنده به صورت بهینه تعیین نشود نه تنها باعث کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژو بهبود پایداری سیستم نمی شود بلکه ممکن است نتیجه عکس دهد و تلفات سیستم را افزایش بدهددر این مطالعه، یک روش تحلیلی مبتنی بر کاهش تلفات توان برای تعیین ظرفیت و مکان بهینه واحدDG مبتنی بر PV و همچنین دخیره ساز الکتریکی با در نظر گرفتن مدل بار تجاری متغیر با زمانبرای یک شبکه توزیع شعاعی ارائه شده است. لازم به ذکر است که برای مدلسازی بار متغیر با زمان ازمدل بار استاتیک ساعتی مورد استفاده قرار گرفته و از تابع چگالی احتمال بتا (PDF) به منظور مدل-سازی تابش خورشیدی برای هر ساعت از روز با استفاده از داده های تاریخی جمع آوری شده در سالهایگذشته، استفاده شده است، سپس روش ارائه شده بر روی یک شبکه توزیع شعاعی ۳۳ شینه استاندارددر نرم افزار MATLAB پیاده سازی شده و شبیه سازی های لازم انجام گرفته است، نتایج شبیه سازی هاحاکی از آن است که با استفاده از روش پیشنهادی علاوه بر مکانیابی مناسب نصب DG ها، ظرفیت بهینهآنها با در نظر گرفتن اثر متقابلشان بر همدیگر بدست می آید و کاهش تلفات محاسبه شده و بهبودپروفیل ولتاژ بدست آمده موید این مطلب است.

کلیدواژه ها

روش تحلیلی، تولیدات پراکنده، منب فتوولتائیک، ذخیره ساز باتری، بار متغیر با زمان، تعیین مکان و ظرفیت بهینه، تلفات توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.