بهبود کارایی الگوریتم رمزنگاری پساکوانتوم BR LWE در دستگاه های اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین دوره کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا و کاربردها
  • کد COI اختصاصی: IOTCONF07_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 374
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر شیری

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری سیستم های کامپیوتری دانشگاه بوعلی سینا

حاتم عبدلی

استادیار گروه کامپیوتر، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان

چکیده

درحالیکه اینترنت اشیا آینده اینترنت را شکل می دهد، تضمین امنیت در معماری تعاملی اینترنت اشیا به دلیل تغییر در ویژگی ها و تعداد دستگاه هایهوشمند و همچنین پیشرفت های کامپیوترهای کوانتومی، مهم و در معرض تهدید است. پیشرفت های قابل توجهی در توسعه رمزنگاری کلید عمومی انجام شده که آن را در برابر حملات کوانتومی مقاوم می سازد و به عنوان رمزنگاری پساکوانتومی شناخته می شود. این مقاله بر توسعه نوع سبک و کارآمد پیاده سازی سخت افزاری الگوریتم رمزنگاری مبتنی بر BR-LWE ، با هدف پوشش دستگاه های با منابع محدود در اینترنت اشیا تمرکز دارد. این الگوریتم با چالش هایی مانند محدودیت در زمان اجرا و منابع موردنیاز در دستگاه های اینترنت اشیا که منابع کمتری دارند روبه رو است. در این مقاله، یک معماری کارآمد مبتنی بر LFSR برای اجرای موازی و سریع ضرب چندجمله ای و کاربرد آن در طرح رمزنگاری مبتنی بر INV BR-LWE ارائه شده است. نتایج سنتز بر روی تراشه FPGA نشان میدهد که روش پیشنهادی نسبت به کارهای مشابه، به دلیل کاهش سیکل اجرا، تاخیر کل کمتری دارد و معیار ADP ، ۳۵ % کاهش یافته است و می تواند برای استفاده در کاربردهای سبک وزن گسترش یابد.

کلیدواژه ها

امنیت اینترنت اشیا، پیاده سازی سخت افزاری، رمزنگاری پساکوانتوم، محاسبات چندجمله ای، Inv BR-LWE

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.