ساختمان های هوشمند همیشه متصل برای امنیت توزیع شده

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین دوره کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا و کاربردها
  • کد COI اختصاصی: IOTCONF07_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدصادق ضرابی

کارشناس ارشد مهندسی معماری کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

مهدای صدیقی

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

چکیده

مقاله پیشرو معماریای امن برای ساختمان های هوشمند ارائه میدهد. ساختمان ها به صورت پراکنده در سطح شهر قرار گرفته اند. برای تامین امنیتساختمان ها کاربران به صورتی مدیریت می شوند که تنها کاربران مجاز به ساختمان و محیط مربوط به خودشان دسترسی دارند. این معماری در ۳ لایه ی فیزیکی، بلاک چین و کاربرد طراحی شده است. لایه بلاک چین مهمترین لایه میباشد و مدیریت کاربران در این لایه انجام میشود. در هر ساختمان یک گره مدیر وجود دارد که وظیفه مدیریت کاربران و مدیریت ارتباطات را بر عهده دارد. ارتباط گره مدیران لازمه ی لایه بلاک چین است. وجه تمایز این معماری، عدم تمرکزگرایی برای مدیریت کاربران است. در آن محرمانگی ارتباط و محرمانگی ذخیره اطلاعات ارتقا پیدا کرده است.معماری از دو دید معماری کامپیوتر و دید امنیت شبکه ارزیابی شده است. با استفاده از شبیه ساز iFogSim سربار تحمیل شده به شبکه ارزیابی شد و همچنین برای ارزیابی امنیت از روش STRIDE استفاده شد. این معماری با تحمیل توان مصرفی کم و توان پردازشی کم، امنیت را ارتقا میدهد. از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران محافظت می کند و همچنین از دسترسی غیر مجاز به ساختمان ها و محیط های آن جلوگیری می کند.

کلیدواژه ها

احراز هویت، امنیت، اینترنت اشیا، بلاک چین، ساختمان هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.