کاهش حجم پردازش تخصیص منابع برای اینترنت اشیاء با استفاده از محاسبات مه و الگوریتم تحلیل مولفه اصلی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین دوره کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا و کاربردها
  • کد COI اختصاصی: IOTCONF07_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 252
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی فاضل زاده سوادکوهی

دانشجوی دکتری، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری

سیدحسین هاشمی سوته

دانشجوی دکتری، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری

میرسعید حسینی شیروانی

دانشیار، گروه مهندسی کامپیوتر، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری

چکیده

با توسعه سر یع اینترنت اشیا، محاسبات مه به عنوان یک راه حل جذاب برای پردازش داده های برنامه های کاربردی اینترنت اشیا در حال ظهور است.از سوی د یگر، با توجه به محدودیت منابع، ناهمگونی منابع، ماهیت پویا و غیرقابل پیش بینی بودن مه، ایجاب می کند که مسائل مد یریت منابع به عنوان یکی از مشکالت چالش برانگیز در منظر مه مورد توجه قرار گیرد. محاسبات مه برای اطمینان از خدمات بدون وقفه حتی زمانی که اتصالات نامطمئن با ابر وجود دارد، به طور مستقل عمل می کند . در این مقاله به صورت کلی هدف ما بر این است که تخصیص منابع در شبکه های مبتنی بر اینترنت ا شیاء را بهینه سازی نماییم. جهت بهبود به تخصیص منابع در اینترنت اشیاء ما از ترکیب دو روش مختلف بهره می بریم، ابتدا از الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی و دیگری روشی بنام محاسبات مه. الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی به ما در شناسایی این اولویت ها کمک بسیاری می نماید و در مرحله آخر پس از شناسایی این اولویت ها ما به کمک روش پردازش مه می توانیم سرعت و دقت پاسخ گویی به در خواست های بسیاری که در اینترنت اشیاء وجود دارد را به صورت بهینه مدیریت نماییم.

کلیدواژه ها

الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی، اینترنت اشیاء، بهینه سازی اینترنت اشیاء، بهینه سازی تخصیص منابع، پردازش مه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.