مروری جامع بر کاربردها و چالش های سیستم های مولتی روتور
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: فصلنامه فناوری در مهندسی هوافضا، دوره: 8، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_JTAE-8-2_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 297
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران
استادیار، دانشکده مهندسی هوافضا ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تهران، ایران
چکیده
در عصر حاضر، استفاده از تکنولوژی پهپاد های چند موتوره شاهد افزایش قابل توجهی در زمینه های متنوعی از جمله جامعه علمی، صنعتی و تجاری بوده است. این سیستم های چندمنظوره نقش های کلانی از جمله نظارت، پوشش شبکه های بی سیم، سنجش از راه دور، عملیات جستجو و نجات، تحویل مرسولات، تسهیل انتقال خدمات پزشکی، کشاورزی، مدیریت ترافیک و بازرسی زیرساخت و دیگر زمینه ها را به خود اختصاص داده اند. خط سیر پیشرفت تکنولوژی بر اهمیت قریب الوقوع کوادکوپترهای هوشمند به عنوان یک نیروی دگرگون کننده در صنعت تاکید می کند که نویدبخش راه های جدید و بازتعریف پارادایم های معمول است. در واقع، این تغییر پارادایم برای کاهش ریسک های عملیاتی و هزینه های مالی استفاده خواهد شد و در نتیجه باعث افزایش جذب نوآوری های تکنولوژیکی می شود. پیش بینی ها نشان می دهد که نفوذ پهپادها در بخش زیرساخت ها و پروژه های عمرانی بزرگ تا پایان دهه ی سوم قرن ۲۱ به حدود ۴۵ میلیارد دلار خواهد رسید. این مقاله با نگاهی جامع در بررسی کاربردها و چالش های وابسته به سیستم های مولتی روتور و با تمرکز ویژه بر کوادکوپترها در زمینه های تحقیقاتی و صنایع مختلف پرداخته است. علاوه براین، این مقاله تجزیه و تحلیلی عمیق از روندهای فعلی را ارائه داده و به بررسی زوایای توسعه های آتی در استفاده از این وسایل تحولی می پردازد.کلیدواژه ها
پهپاد, کوادکوپتر, ارائه پوشش شبکه بی سیم, سنجش از راه دور, جستجو و نجات, تحویل مرسولاتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.