توسعه و تحقق عدالت آموزشی در مناطق عشایری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات کاربردی در حوزه های آموزش و پرورش عشایری
- کد COI اختصاصی: SAENACONF01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 313
نویسندگان
دبیر مدارس عشایری، کارشناسی دبیری الهیات از دانشگاه علامه امینی تبریز(،)ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه تبریز
چکیده
تحقق عدالت از شعارهای اساسی کشورها جهت رسیدن به اهداف متعالی است و یکی از اصول دین می باشد. همانطور که قرآن کریم مردم را به رعایت عدالت توصیه می کند. یکی ازمولفه های عدالت، عدالت آموزشی است. زمانی آموزش با کیفیت عالی صورت می پذیرد که عدالت آموزشی به درستی اجرا گردد و دانش آموزان بتوانند در محیط عدالتخواه و با استفاده از امکانات آموزشی به تحصیل بپردازند. روش انجام تحقیق بصورت تحلیلی-توصیفی است. و برای جمع آوری داده های تحقیق از روش کتابخانه ای و فیشبرداری از کتابها و مقالاتی که در زمینه عدالت آموزشی می باشد صورت می پذیرد. برای تحقق عدالت آموزشی لازم است هر نظام آموزشی، متناسب با شرایط عمومی و اختصاصیخود به شناسایی عوامل ایجاد عدالت آموزشی در محیط های یاددهی و یادگیری و موانع گسترش آن بپردازند. بنا براین جهت تحقق عدالت آموزشی در مناطق عشایری لازم استبه سه مولفه توجه ویژه ای شود. ۱-تخصصی بودن رشته تحصیلی و تدریس معلم ۲-کیفیت نظام آموزشی و عملی بودن آن ۳-کیفیت کلاس آموزشی و بهره گیری ازامکانات و بهره مندی از تراکم مناسب کلاس درسی. تدریس معلم در رشته تخصصی خود موجب تحقق کیفیت آموزشی و منجر به عدالت آموزشی خواهد شد. درضمن لازم است معلمان در کلاس درس از روشهای و فنون تدریس فعال استفاده کنند و علاوه برآن، کیفیت آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در گروه بهره مندی ازامکانات آموزشی و تراکم مناسب کلاس درس می باشد.کلیدواژه ها
عدالت آموزشی، کیفیت آموزشی، معلم، فنون تدریسمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.