ارزیابی آموزش ترجمه عربی باروش بحث گروهی (مطالعه موردی دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان کاشان)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
  • کد COI اختصاصی: FSCH02_727
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 96
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مترجمی زبان عربی ، دانشگاه کاشان

چکیده

در این مقاله سعی شده با مقایسه ویژگی های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی خانوادههای دانش آموزان مختلف پرداخته شود و میزان تاثیر آنها را در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه اول، شهرستان کاشان با روشهای میدانی و آزمونهای مختلف انجام شده است . برای این منظور منابع و مقالات متعددی مطالعه شده و با استفاده از آنها به شرح و توصیف روش ”بحث گروهی ” پرداخته شده است . در این مقاله به اهمیت سنجش و ارزیابی روش یادگیری به روش بحث گروهی نسبت به روشهای دیگر یادگیری باتوجه به نمونه ها و مثالهای گوناگون درباره موضوع آموزش و چگونگی یادگیری درس عربی در فضای مجازی و روشها و شیوههای گوناگون یادگیری در این فضا و باتوجبه معضلات و نقاط قوت این شیوه، نسبت به سایر شیوههای دیگر، به نتایج مطلوب و مطالعات کاربردی مفیدی که حاصل شده است در این مقاله بررسی می شود. بابررسی روش آموزش مجازی وبه کار گیریی آن در تدریس به مزایا ومعایب این روش وهم چنین کارآیی این روش در بحث تعلیم وتربیت پرداخته شده است .

کلیدواژه ها

آموزش ترجمه عربی ، آموزش حضوری و غیرحضوری ، روش بحث گروهی ، معضلات فرهنگی و اجتماعی ،اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.