اقدام پژوهی : چگونه توانستم با استفاده از روشهای خلاق املا نویسی دانش آموزان کلاسم را تقویت کنم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_567
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 520
نویسندگان
کارشناسی ، آموزگار ابتدایی ، دانشگاه آزاد لارستان اداره آموزش و پرورش استان فارس، شهرستان لارستان، منطقه بیرم، آموزشگاه حضرت زینب (س)
چکیده
بسیاری از دانش آموزان در طی دوران تحصیلی خود دچار افت تحصیلی می شوند. درصداین دانش آموزان بسیار بالاست و متاسفانه در اکثر موارد مورد اتهام کم هوشی و کم استعدادی قرار می گیرند . این گونه مشکلات در بعضی موارد به خاطر عدم آگاهی صحیح و درست معلمان و والدین ، به سرزنش وتحقیردانش آموزان منجر شده و حس ناخوشایند خود ضعیف پنداری و کاهش اعتماد به نفس رادر روح پاکشان به وجود می آورد و چه بسا بسیاری از این مشکلات قبل از ورود به دبستان و یا همان اول دبستان قابل پیشگیری هستند و می توان به صرف زمانی اندک علل مشکل را شناسایی ودرمان کرد . چنان چه از تعریف نا توانی ها یادگیری در مفهوم خاص آن عدول کنیم و هر نوع مشکل ادراکی منجر به افت تحصیلی و کاهش میزان پیشرفت تحصیلی را ناتوانی یادگیری به حساب آوریم تعداد دانش آموزان درگیر این مشکل درصد بسیار بالایی را به خود اختصاص خواهد داد . عده ای از معلمان مدارس و والدین کودکان غالبا برای حل مشکل کودکان از روشهای قدیمی و گاه منسوخ کمک میگیرند که علاوه برصرف انرژی و وقت فراون نه تنها به افت تحصیلی و اتلا ف بودجه پا یان نمی پذیرد بلکه به سرزنش و تحقیر دانش آموزان، تشکیل خود انگاره منفی و کاهش عزت نفس آنان انجامیده و سلامت روانشا ن را به مخاطره می اندازد و چه بسا آنان را به مکانیزم های دفاعی ناموفق می کشا ند.کلیدواژه ها
روش های خلاق، املاء نویسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.