پیش بینی بهزیستی تحصیلی براساس سازگاری تحصیلی و امیدواری تحصیلی در دانش آموزان دوره متوسطه دوم شهر داراب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_333
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 271
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، گروه مدیریت ، واحد داراب، دانشگاه آزاد اسلامی ، داراب، ایران
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، کازرون، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر پیش بینی بهزیستی تحصیلی براساس سازگاری تحصیلی و امیدواری تحصیلی در دانش آموزان دوره متوسطه دوم شهر داراب بود. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی و جامعه آماری شامل همه ی دانش آموزان شاغل به تحصیل در دوره دوم متوسطه شهر داراب که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل بودند. در پژوهش حاضر برای انتخاب نمونه از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای استفاده شد و بر اساس جدول تعیین حجم نمونه آماری گرجسی حجم نمونه آماری برابر ۲۷۴ نفر برآورد گردید و برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه بهزیستی تحصیلی پیترینن و همکاران (۲۰۱۴)، پرسشنامه سازگاری تحصیلی بیکر و سریاک (۱۹۸۴) و پرسشنامه امیدواری تحصیلی شوری و اسنایدر (۲۰۰۴) که روایی و پایایی آنها مورد تایید قرار گرفت استفاده شد که توسط دانش آموزان تکمیل گردید. به منظور تحلیل داده ها از همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه ، استفاده شد که پس از تجزیه و تحلیل داده ها این نتایج بدست آمد. ابعاد سازگاری تحصیلی به طور مثبت و معنادار قادر به پیش بینی ۱۲درصد از واریانس بهزیستی تحصیلی می باشند. ابعاد امیدواری تحصیلی به طور مثبت و معنادار قادر به پیش بینی ۱۸درصد از واریانس بهزیستی تحصیلی می باشند. در مجموع سازگاری تحصیلی و امیدواری تحصیلی قادر به پیش بینی ۱۹درصد از واریانس بهزیستی تحصیلی دانش اموزان دوره متوسطه دوم می باشند.کلیدواژه ها
بهزیستی تحصیلی ، سازگاری تحصیلی و امیدواری تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.