جایگاه فلسفه تعلیم وتربیت بر روان شناسی تربیتی و مدرسه خلاق
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_228
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 88
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی رشته آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان
چکیده
جایگاه فلسفه تعلیم و تربیت بر روان شناسی تربیتی به صورت اجرای روش های فلسفی یا فعالیت های فلسفی در برخورد با مسائل تربیتی ظاهر می گردد. ماهیت روان و تجرد آن، از جمله مسائلی است که در فلسفه تعلیم و تربیت و روان شناسی مطالعه می شود. این گونه مباحث در فلسفه ، به منزله ی مبانی نظری در شکل گیری نظریه های روان شناسی و علوم تربیتی ، به ویژه نظریه های یادگیری ، تاثیر بسزایی داشته اند. روان شناسی وعلوم تربیتی یکی از مهمترین رشته هایی است که به بحث و بررسی پیشرفت های درسی و نارسایی های تحصیلی شاگردان یا یادگیرندگان می پردازند. آشنائی با فعالیت های فلسفی مانند تحلیل مفاهیم و افکار و ارزیابی نظریات، ،تفسیر حقایق و عقاید و چگونگی ارزشها برای معلم و شاگرد مفید می باشد.همچنین این فعالیت ها برای کشف راه های تازه و تعلیم نظریات علمی سودمند می باشد. هدف این مقاله ، بررسی و تبیین نقش تاثیر فلسفه تعلیم و تربیت بر نظریات متخصصان علوم تربیتی و روانشناسی تربیتی است . در پایان، به تاثیرات مفید و ارزنده ای که مکاتب فلسفی بر نظام تعلیم و تربیت و عناصر آن داشته است ، پرداخته می شود. روش به کار رفته در این تحقیق ،توصیفی و تحلیلی است .کلیدواژه ها
فلسفه تعلیم و تربیت ، روان شناسی تربیتی ، علوم تربیتی ، مدرسه خلاقمقالات مرتبط جدید
- تبیین نوجوانی ومبانی روان شناسی هویت
- بررسی شروط ضمن عقد از دیدگاه خانواده درمانی
- پیش بینی هویت دینی فرزندان بر اساس سلامتخانواده و عمل به باورهای دینی والدین
- پیش بینی بی ثباتی ازدواج بر اساس الگوهای ارتباطی،رفتارهای کنترل گرایانه و چشم انداز زمان
- اثربخشی آموزش حل مسئله بر نشاط ذهنی وبهزیستی روان شناختی فرزندان طلاق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.