ضرورت اخلاق مداری و حرفه ای گرایی در حسابداری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_199
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 180
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهرستان ساری ، هنرآموز حسابداری هنرستان سارا کرباسی
چکیده
استانداردها و اصول اخلاقی برای هر حرفه ای که قصد دارد استعدادهای حرفه ای خود را ارتقا دهد و کارایی کلی کسب و کار را توسعه دهد بسیار مهم است . عصر اطلاعات و دنیای تجارت کنونی ، حرفه حسابداری را ملزم به رعایت شفافیت و ارائه ی گزارش های مالی دقیق می کند؛ بنابراین حسابدارانی که مسئول تهیه گزارش های مالی دقیق ، مختصر و به موقع هستند، باید بالاترین استانداردهای مسئولیت اخلاقی را رعایت کنند. بدین سان همزمان با پیدایش ، رشد و توسعه تشکل های حرفه ای در جوامع حسابداران کوشیدند تا با تدوین مجموعه ی احکام اخلاقی به تبیین رفتار اعضای خود بپردازند تا از این طریق زمینههای جلب اعتماد عمومی به خدمات حرفه ای اعضا و رشد و بالندگی حرفه بر مبنای اخلاق و رفتار پذیرفته شده ی تشکل را فراهم سازند. مقاله ی حاضر با استفاده از روش مطالعات انجام شده در این زمینه ابتدا به تعریف اخلاق و انواع آن و شرح مختصر پیرامون اخلاق کتابخانه ای و مرور کسب و کار و اخلاق حرفه ای و ضرورت اخلاق حرفه ای در حسابداری می پردازد، سپس اصول اخلاق حرفه ای حسابداری و آیین رفتار حرفه ای ایران را تبیین می نماید. نتایج نشان داد که توجه به اخلاق و آیین رفتار حرفه ای از ضروریات هر حرفه از جمله حسابداری می باشد و اخلاق حسابداری برای حسابداران حرفه ای و کسانی که به خدمات حسابداری تکیه دارند اهمیت زیادی دارد.کلیدواژه ها
اخلاق حرفه ای ، اخلاق حسابداری ، اصل اخلاق حرفه ای حسابداری ، اخلاق کسب و کار، آیین رفتار حرفه ای .مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.