مطالعه تحلیلی تاثیر جنبش مینیمالیسم بر منتخبی از پوسترهای فیلم های سینمایی درام جهان (از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی گرافیک و رویکردهای تعاملی میان رشته ای
- کد COI اختصاصی: GIPCONF01_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 431
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه ارتباط تصویری، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
استادیار گروه ارتباط تصویری، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
استادیار گروه ارتباط تصویری، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
چکیده
مقاله ی حاضر بر طرح این مسئله استوار است که سبک مینیمال پوسترهای سینمایی که عموما از عکس بازیگران، کارگردانان، و یا صحنه هایی از خود فیلم تشکیل شدهاند، را با روشی جدید آشنا کرد. با توجه به ویژگی های این مکتب هنری المانهای مورد استفاده در طراحی این پوسترها باید محدود و دلیل مشخصی داشته باشند. به دلیل سادهبودن و سریع بودن انتقال پیام به مخاطب ، این پوسترها به راحتی در ذهن باقی میمانند. مخاطبین ژانرهای مختلف سینمایی ، دارای ویژگی های متفاوتی هستند از این رو بدون شک باید در طراحی پوسترهای سینمایی ، این تفاوتها مد نظر قرار گیرند . ژانر درام گستردهترین ژانر فیلم به حساب می آید، چرا گه گروه بزرگی از فیلم ها را در بر میگیرد. این مقاله با تکیه بر روش توصیفی - تحلیلی ، در راستای مطالعه ی تاریخی و با روش گردآوری اطلاعات به شیوهی کتابخانه ای باز صورت گرفته است ، که در راستای آن پژوهشگر با مطالعه ی سوابق مربوط به مکتب مینیمالیسم و پوسترهای سینمایی درام سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ و رجوع به منابع مکتوب مانند کتابها، مقالات، اسناد و پایاننامه های مرتبط ، به علاوهی منابع اینترنتی و سایت های معتبر، اطلاعات را طبقه بندی کرده و از آنها استفاده نموده است . ابزار گردآوری اطلاعات، فیش برداری به شکل سیستمی می باشد، که به صورت مستقیم با ذکر ارجاع درون متنی و یا ترجمه منابع لاتین ، همراه با برداشت های پژوهشگر از مطالب ، ارائه می گردد.کلیدواژه ها
مکتب مینیمالیسم ، پوستر، پوستر سینمایی ، ژانر دراممقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.