مروری بر روش های شناسایی سایت های فیشینگ از سایت های قانونی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: مجله پژوهش های نظری و کاربردی هوش ماشینی، دوره: 1، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_ABMIR-1-2_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 113
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا یعقوبی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی، قزوین، ایران

فرح مکی الهیجل

دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، قزوین، ایران

چکیده

محبوبیت روزافزون اینترنت منجر به رشد چشمگیر تجارت الکترونیک شد. با این حال، چنین فعالیت هایی دارای چالش های امنیتی اساسی است که عمدتا ناشی از کلاهبرداری های سایبری و سرقت هویت افراد است. از این رو، بررسی مشروعیت صفحات وب بازدید شده یک کار بسیار مهم برای ایمن کردن هویت مشتریان و جلوگیری از حملات فیشینگ است. استفاده از روش های یادگیری ماشین، و یادگیری عمیق به طور گسترده به عنوان یک راه حل امیدوارکننده شناخته شده است. تحقیقات، مملو از مطالعاتی است که از روش های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق برای تشخیص فیشینگ وب سایت استفاده می کنند. با توجه به این که در تحقیقات قبلی، تشخیص سایت-های فیشینگ با استفاده از ویژگی های مختلف توسط شبکه های عمیق بررسی شده است، در تحقیق جاری، ما قصد داریم تشخیص سایت های فیشینگ را با استفاده از چندین نوع ویژگی به صورت ترکیبی با کمک شبکه های عمیق انجام دهیم. بنابراین در این مقاله ابتدا ما به مرور روش های شناسایی سایت های فیشینگ از سایت های قانونی می پردازیم و در انتها روش پیشنهادی خود را ارایه می دهیم.

کلیدواژه ها

شناسایی سایت های فیشینگ, یادگیری ماشین, یادگیری عمیق

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.