بررسی پیشرفت ها در درمان سرطان کبد با استفاده از نانو پارتیکل ها و روش های درمانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرو دانشجویان نانو فناوری
  • کد COI اختصاصی: NANOCDSTS02_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد کاظمی مرشت

مهندسی

آزاده آصف نژاد

دکتر

چکیده

امروزه سرطان به عنوان یکی از کشنده ترین بیماری های رایج در سراسر دنیا می باشد که امید به زندگی را کاهش داده است. یکی از انواع سرطان هی رایج در کل دنیا سرطان کبد می باشد که همچنین سرطان متداول در بین انسان ها است. از علل ایجاد این سرطان می توان به چاقی، هپاتیت های B و C، مصرف دخانیات و الکل و ... اشاره نمود. درمان های رایجی برای این نوع از سرطان در سطوح بالای بیماری وجود ندارد ولی در سطوح اولیه استفاده از شیمی درانی، جراحی و پیوند کبد رایج ترین نوع درمان ها به حساب می آیند. یکی از روش هایی که برای رهایش داروهای شیمی درمانی در این نوع از سرطان در حال توسعه می باشد استفاده از نانوپارتیکل ها به عنوان عامل رهایش دارو می باشد کهبه دلیل داشتن ویژگی های خاص دانشمندان را نسبت به آینده ی درمان این نوع از سرطان امیدوار کرده است. در این مقاله مروری به بررسی نانوپارتیکل های طلای پوشش داده شده با کیتوسان و اثرات درمانی آن ، نانوپارتیکل های فلوونوئد و چشم انداز کلینیکال آن، نانو پارتیکل های گالاکتوسیلیتد کیتوسان گرافن اکساید به عنوان سیستم رهایش دارو، نانوپارتیکل های هسته پوسته، نانوپارتیکل های اکسید آهن سوپر پارا مغناطیس، نانوپارتیکل های حساس به PH، نانو پارتیکل های TPGS-PLA و نانو حامل های دارای واسطه اسید گلیسیرتینیک بپردازیم و فواید و مضرات هر کدام را به طور دقیق مورد مطالعه قرار دهیم.

کلیدواژه ها

سرطان، کبد، رهایش دارو، نانوپارتیکل، درمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.