شناسایی شاخص ها و ابعاد پارامترهای تعیین کننده ارزش ویژه برند (مورد مطالعه : شرکت تدبیرگران فردای امید (سهامی خاص))
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MDMCONF06_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 161
نویسندگان
دانشجوی دکتری، گروه مدیر یت بازرگا نی، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ا یران.
دانشیار، گروه مد یری ت بازرگا نی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ا یران.
استادیار، گروه مد یر یت، دانشکدگان فارا بی، دانشگاه تهران، قم، ا یران.
چکیده
هدف از این پژوهش شناسایی شاخص ها و ابعاد پارامترهای تعیین کننده ارزش ویژه برند بود که شرکت تدبیرگران فردای امید نیز به عنوان مورد مطالعه مورد بررسی قرار گرفت . نظر به آمیخته - طرح اکتشافی بودن پژوهش در بخش کیفی که با استفاده از تحلیل محتوا و تکنیک دلفی انجام شد، جامعه آماری پژوهش را ۱۵ نفر از خبرگان دانشگاهی ، مشاورین و مدیران بازاریابی آشنا در حوزه برندینگ تشکیل داده بودند و در بخش کمی نیز که با استفاده از روش توصیفی - پیمایشی انجام شده است ، جامعه آماری را مدیران و کارکنان فعال در شرکت تدبیرگران و شرکت های سرمایه گذاری در تهران تشکیل داده بودند که تعداد آنان ۳۶۰ نفر بود. نتایج این پژوهش در بخش کیفی نشان داد که پس از انجام سه مرحله روش دلفی در نهایت از ۶۲ شاخص اولیه شناسایی شده، ۴۶ شاخص به تایید نهایی رسید و نتایج در بخش کمی نیز حکایت از کیفیت بالای کلی مدل دارد و پارامترهای تعیین کننده ارزش ویژه برند به سمت ارائه مدلی برای ارزش ویژه برند شرکت تدبیرگران فردای امید در چهار بعد اصلی به قرار ذیل سوق پیدا کرده است ؛ ۱- کیفیت ادراک شده (با ۸ زیر شاخص )، ۲- آگاهی برند (با ۸ زیر شاخص )، ۳ - وفاداری برند (با ۱۸ زیر شاخص )، ۴- تداعی برند (با ۱۲ زیر شاخص ). نتایج پژوهش حاضر می تواند برای سیاست گذاران جهت قانونگذاری ، در محافل آکادمیک در راستای ایجاد و ذخیره دانش ، سودمند باشد و استفاده از نتایج به دست آمده برای مدیران بازاریابی و آیندهنگری رهبران شرکت های فعال در حوزه سرمایه گذاری می تواند راهگشا باشد.کلیدواژه ها
ارزش ویژه برند، حوزه سرمایه گذاری ، شرکت تدبیرگران فردای امیدمقالات مرتبط جدید
- بررسی شرایط بحران اقتصادی سال ۱۴۰۲ بر بازار بورس اوراق بهادار تهران
- مروری بر آینده پژوهی در عصر جدید و کاربرد آن در حسابداری
- مروری بر کاربرد روشهای آماری کیفی پدیدار شناسی، هرمنوتیک در حسابداری
- بررسی کاربرد حوزه های هوش مصنوعی و تکنولوژی در حسابدای
- مروری بر کاربرد روشهای کیفی قوم نگاری ومردم نگاری در حسابداری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.