رتبه بندی موانع بکارگیری نظام تجارت الکترونیک در کسب و کارهای کارآفرینانه

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی کشور
  • کد COI اختصاصی: ENTSTU02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1149
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید حسین جلالی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه علامه طباطبائی

چکیده

راه اندازی کسب و کار بر حسب پیش زمینه های تحصیلی یکی از جذابترین گزینه های مطرح برای فارغ التحصیلان دانشگاهی می باشد. رقابت ناپذیری مهترین چالش کارآفرینان دانشگاهی در مراحل استقرار و تثبیت کسب و کار است. برپایی نظام تجارت الکترونیک برای هدایت کسب و کار و ارتقای توان رقابتی یکی از اثر بخش ترین استراتژی هایی است که باید از سوی کارآفرین دانشگاهی، به ویژه در مراحل آغازین راه اندازی کسب و کار مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور، پژوهش حاضر می کوشد تا با معرفی و رتبه بندی موانع بکارگیری نظام تجارت الکترونیک، تبیین دقیقی از وضعیت بکارگیری تجارتالکترونیک در کسب و کارهایی راه اندازی شده توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم آورد. جامعه ای آماری پژوهش در برگیرنده 49 نمونه کسب و کار با حداقل 2 سال سابقه ی فعالیت موفق است که توسط فارغ التحصیلان رشته های گوناگون دانشگاه علامه طباطبایی راه اندازی شده اند. یافته ها نشان می دهد، ناهماهنگی میان خدمات عرضه شده کسب و کار و تجارت الکترونیک، ناآگاهی نسبت به مزایای حاصل از بکارگیری آن و عدم یکپارچگی ساختار کسب و کار با نظام تجارت الکترونیک، مهمترین عوامل بازدارنده ی کارآفرینان دانشگاهی رد جهت بهره برداری از نظام تجارت الکترونیک می باشند.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، تجارت الکترونیک، موانع استقرار نظام تجارت الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.