مدلسازی ساختار حمایت از توسعه کارآفرینی شهری در تهران (مبتنی بر الگوبرداری ژنریک)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی کشور
- کد COI اختصاصی: ENTSTU01_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1187
نویسندگان
استادیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه تهران
چکیده
حمایت نظام مند مدیران شهری از توسعه کارآفرینی موجب بهره مندی کارآفرینان شهری از ساز و کارهای مدرن حمایتی و پتانسیلهای منحصر به فرد شهرداری ها و امکانات انبوه و متنوع آنهاشده است. این پژوهش با استفاده از الگوگیری ژنریک از تجربیات موفق سایر شهرهای جهان، در پی ارایه پیشنهادهایی اصلاحی در ساختار و فرآیندهی کلان ستاد کارآفرینی شهر تهران ( آغاز به کار 1385) است. از همین رو پس از تشریح پیشینه موضوع، به جستجوی نظام مند در نمونه های موفق پرداخته و از آمیختن تجربیات آنها نمونه ای ژنریک ساخته است. از تحلیل شکاف میان ساختار فعلی ستاد با ساختار ژنریک، اصلاحات پیشنهادی بدین شرح مشخص شده است: برون سپاری فعالیتها به بخش خصوص و NGO ها، استفاده از توان بازنشستگان و شهروندان داوطلب، افزودن بخشهای مشاوران، پژوهش و برنامه ریزی و کارآفرینی درون سازمانی در شهرداری به دامنه فعالیتهای ستاد تعامل و هم افزایی با مدارس، دانشگاه ها و سایر نهادهای فعال در حوزه کارآفرینی. همچنین یافته های پژوهش موید برخی اقدامات ساختاری ستاد نظیر ایجاد شورای سیاستگذاری، راه اندازی مراکز رشد، ارتباط با دانشگاه تهران و فعالیتهای حوزه ترویج است. اصلاح ساختار ستاد مبتنی بر یافته های این پژوهش می تواند تغییری اساسی در کارآیی و اثر بخشی آن ایجاد نموده و الگویی جهت دیگر کلانشهرهای کشور فراهم آورد.کلیدواژه ها
کارآفرینی شهری، الگوبرداری ژنریک، توسعه اقتصاد شهری، ساختار سازمانی، شهرداریمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.