واکنش بذور کنوکارپوس به خراش دهی فیزیکی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 963

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SEEDTECH02_060

تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1391

چکیده مقاله:

کنوکارپوس درختچه ای مانگرو و همیشه سبز است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیر می روید و با توجه به مقاومت بالای آن به خاک هی شور، می تواند در نواحی ساحلی نیز کشت کار گردد. از آنجا که جوانه زنی و استقرار دانهال های بذری این گیاه در جنوب کشور به سختی صورت می گیرد، آزمایشی در قالب فاکتوریل با دو فاکتور ژنوتیپ (پهن برگ، باریک برگ) و تیمارهای فیزیکی (در پنج سطح) به منظور رفع رکورد بذرها انجام شد. فاکتورهای درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی، طول زیشه، طول ساقه، وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه، استقرار گیاهچه ها در بستر خاکی مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه واریانس داده ها حاکی از تاثیر معنی دار تیمارها بر صفات ارزیابی شده خصوصا درصد جوانه زنی بود. نتایج نشان داد که نگهداری بذرها در انکوباتور هفت درجه در هر دو رقم یم تواند درصد جوانه زنی را در مقایسه با شاهد افزیش دهد.

نویسندگان

زهرا هاشم زاده شورجه

دانشجوی باغبانی دانشگاه هرمزگان

منصوره شمیلی

استادیار دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه هرمزگان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • خوشخوی م، (1387، یاه افزایی (ترجمه)، جلد اول. دانشگاه شیراز. ...
  • هاشمی دزفولی الف، م آقاعلیخانی، (1378، خفتگی و رویش بذر(ترجمه)، ...
  • Abohassan A., S. F. A. Tewfik and A O. El ...
  • نمایش کامل مراجع