سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران
کد COI مقاله: IRANDATE01_101
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,090
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از پردازش تصویر در اندازه بندی خرمای پیارم
چکیده مقاله:
ایران با تولید نزدیک به یک میلیون تن در سال، مقام دوم تولید خرما در دنیا را دارد. اما به دلایل گوناگونی از جمله عدم وجود فناوریهای پس از برداشت و عدم رعایت استانداردهای جهانی درحین فرآوری و بسته بندی، نتوانسته در بازارهای جهانی موقعیت خود را بهدست آورد. سیستم ماشین بینایی روش نوینی است که در بخش کشاورزی کاربردهای مختلفی دارد. از این سیستم در درجه بندی محصولات مختلف استفاده میشود. در این تحقیق اندازهبندی خرمای سالم در سه اندازه، درشت، متوسط و ریز با کمک پردازش تصویر انجام گرفته است. بدین منظور اجزاء یک سیستم بینایی ماشین شامل محفظه نوردهی، دوربین و کامپیوتر فراهم شد. ابتدا از تعداد 41 عدد خرما که توسط فرد خبره دستهبندی شده بود تصاویری تهیه شد. تصاویر به محیط برنامه نویسی MATLAB برده شدند و پس از جداسازی تصویر خرما از زمینه با استفاده از روش های پردازش تصویر، سطح و طول و قطر آنها اندازه گیری شد و اندازه بندی با محدودهگذاری روی آن پارامترها انجام شد. در اندازهبندی استفاده از معادله چند جمله ای درجه اول برای تعریف تابع وابستگی مابین متغیر وابسته (وزن خرما) و متغیرهای مستقل (طول، قطر و مساحت) نیز بررسی شد. دراین تحقیق صحت استفاده از پارامتر طول تصاویر خرمای پیارم در سیستم بینایی ماشین 75/6 درصد بدست آمد.
کلیدواژه ها:
بينايي ماشين، دستهبندي، خرماي پيارم، پردازش تصوير
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/185499/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظفری، حکمت و رحمانی، حجت،1391،استفاده از پردازش تصویر در اندازه بندی خرمای پیارم،همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران،کرمان،،،https://civilica.com/doc/185499
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، مظفری، حکمت؛ حجت رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، مظفری؛ رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان فنل تام و بررسی پتانسیل آنتی رادیکالی عصاره های اندام هوایی گیاه کاکوتی کوهی در استان البرز
- تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، بنزیل آدنین و محیط کشت MS بر برخی شاخص های رشدی گیاه استویا در شرایط کشت دورن شیشه ای
- تاثیر غلظت های مختلف بنزیل آدنین و ترکیب محیط کشت بر محتوای برخی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.)
- ارزیابی اثرات توسعه اکوتوریسم بر محیط زیست شهرستان درگز دهستان درونگر
- نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری ( مطالعه موردی : شهر نیشابور)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.