ارتقای شفافیت و نقش آن در سلامت اداری و مبارزه با مفاسد با محوریت جایگاه کشورهای موفق در زمینه پیاده سازی شفافیت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی ارتقای شفافیت و نقش آن در سلامت اداری و مبارزه با فساد
- کد COI اختصاصی: HBAZRESI01_194
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 115
نویسندگان
چکیده
عناوین اخبار در چند سال اخیر مملو از رسوایی های جهانی مربوط به فساد در مقیاسی بی سابقه بوده است فساد. تقریبا همه قارهها را لمس کرده است ، از آسیا گرفته تا آفریقا، اروپا و قاره آمریکا. مقیاس بزرگی وپیچیدگی عملیاتی فسادها به سطوحی رسیده است که بسیاری قبلا آن را امکانپذیر نمی دانستند. دولت ها همیشه در جستجوی رویکردها و ابزارهای جدیدی هستند که بتوانند با شناسایی نقاط ضعف و روشهای کنترل و ورود فعالیت های فاسد از ایجاد فساد جلوگیری کنند. درحالی که مهار اثرات ویروس کووید و اثرات مخرب انسانی و اقتصادی بیماریهای همه گیر دیگراخیرا، مورد توجه قرار گرفته و در راس اقدامات دولت قرار گرفته است ، تقریبا مسلم است که ایجاد هزینه های هنگفت واکسیناسیون و درمان در مدت کوتاه و همچنین دور زدن رویه های عملیاتی استاندارد، منجر به رسوایی ها و ایجاد فسادهای جدید گردیده است .باتوجه به گذشته و نگاه به آینده، زمان آن فرا رسیده است که سیستم اداری و اقتصادی نگاهی تازه به وضعیت بازی در مقابله با فساد داشته باشد و با استفاده از ابزارها و تجربیات کشورهای دیگر از بروز فسادهای مختلف در کشور جلوگیری کرده و با این بلای دیرینه مقابله گردد. این اقدامات در ابتدا ممکن است تاثیر محدودی داشته باشند، ولی می تواند پایه مهمی برای اقدامات آینده کشورها فراهم نماید. این تاثیرات باید توسط مقامات دولتی و جامعه مدنی به دقت مورد ارزیابی قرار گیرد، زیرا ثابت شده است که بسیاری از راهبردهای برجسته ضدفساد ناکارآمد بوده و تاثیرات کوتاهمدتی دارند. این مقاله ، نقطه شروعی برای تجهیز مقامات بخش دولتی و جامعه مدنی به مجموعه ای مدولار از رویکردها، نقاط ورودی و ابزارهایی است که دانش و تحقیقات جهان را بومی سازی کرده و طرحی جدید برای بالا بردن سلامت اداری ارائه بدهیم .کلیدواژه ها
پیاده سازی شفافیت ، سلامت اداری، مبارزه با مفاسد، جایگاه کشورهای موفقمقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی سطح سرمایه گذاری آموزشی در اسکاندیناوی و کشورهای شرق آسیا از منظر شاخص های اقتصادی UNESCO
- واکاوی رابطه بین هوش هیجانی و موفقبت شغلی ادراک شده در شر کت های مستقر در پارک علم و فناوری
- تدوین مدل عوامل موثر بر مدیربت جهادی مبتنی بر معنوبت سازمانی: مطالعه ای بر دیدگاه های مقام معظم رهبری در بانک سپه
- رتبه بندی انواع متدولوژی های مدیریت پروژه بر اساس روش TOPSIS
- عوامل تعیین کننده قصد رفتاری حسابرسان داخلی برای استفاده از تکنیک های حسابرسی به کمک رایانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.