استراتژی های توانمندسازی مالی در شرکت های کوچک و متوسط با رویکرد دلفی فازی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات میان رشته ای مدیریت بازاریابی، دوره: 2، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_JISM-2-3_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 75
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا الهی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی- مالی، گروه مدیریت، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

پرویز سعیدی

استاد ، گروه حسابداری و مدیریت ، واحد علی آبادکتول ، دانشگاه آزاد اسلامی ، علی آباد کتول ، ایران

جمادوردی گرگانلی دوجی

استادیار، گروه حسابداری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

مریم بخاراییان

استادیار، گروه حسابداری، واحد علی کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آبادکتول، ایران

چکیده

استراتژی های توانمندسازی مالی در شرکت های کوچک و متوسط را می توان در مباحث بین رشته ای مدیریت به ویژه حوزه مدیریت بازرگانی و صنعتی با تاکید بر تحقیقات بازار در کسب و کار ها جستجو کرد. البته آشکار است، فرایند انتخاب استراتژی های توانمندسازی مالی برای هر سرمایه گذار در شرکت های کوچک و متوسط یکسان نیست، از این رو هرگز نمی توان نسخه ای یکسان برای همه تجویز کرد و از یک راه به کسب سود بیشتر نایل شوند و در بازار کسب و کار ها موفق گردید. در این مقاله تلاش شده است تا استراتژی های توانمندسازی مالی از طریق خرد جمعی تعیین گردد. بنابراین، روش دلفی که یکی از روش های تصمیم گیری گروهی است مورد استفاده قرار گرفته است. بی شک شناسایی استراتژی های توانمندسازی مالی در عمل، امکان پیامدهای گسترده ای برای کلیه ذی نفعان اعم از سرمایه گذاران، مدیران و کارکنان، تامین کنندگان و مشتریان، همچنین مدیریت ارتباط با مشتری، رضایت مندی و شکایات مشتریان، تحلیل رفتار مصرف کنندگان و فرآیند تصمیم گیری خرید را به ارمغان دارد. در این پژوهش با بهره جستن از ادبیات تحقیق و مبانی نظری، استراتژی های توانمندسازی، پیشینه پژوهش بر مطالعات انجام شده داخلی و خارجی در طی یک دهه گذشته پرداخته و سپس غربالگری و شناسایی شاخص های نهایی استراتژی های توانمندسازی مالی در شرکت های کوچک و متوسط با رویکرد دلفی فازی با ۶۳ سئوال نهایی در دو مرحله در قالب پرسش نامه از خبرگان انجام شد و در نهایت نیز نتایج و پیشنهادها ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

توانمندسازی مالی, استراتژی های توانمندسازی مالی, شرکت های کوچک و متوسط, توانمندسازی منابع انسانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.