بررسی و مقایسه روشهای تشخیص اکانت های جعلی در شبکه های اجتماعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: CSCONFERENCE01_214
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 273
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهاد زارعی

سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز (فاوا)

چکیده

امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی به دلیل امکان ارتباط میان افراد در سرتاسر دنیا و امکان اشتراک گذاری فیلم، عکس محبوبیتزیادی پیدا کرده است. علاوه بر این افراد و سازمانها از شبکه های اجتماعی برای بیان دیدگاه هاء تبلیغ محصولات خود و بیانسیا ست های آتی شرکت ها و سازمانهای خود استفاده می کنند. یکی از نگرانی های افراد و سازمانها م سایل امنیتی است ایحاداکانت های جعلی یکی از چالش های امنیتی است که می تواند به اعتبار افراد و سازمانها خدشه وارد نماید. پروفایل جعلی، ایجاد یکحساب کاربری در یک شبکه اجتماعی با مشخصات یک فرد یا سازمان بدون اطلاع آنها است. کشف اکانت های جعلی به مجموعهفرآیند و روش هایی گفته می شود که منجر به تشخیص جعلی یا قانونی بودن اکانت در شبکه اجتماعی می شود. کشف اکانت جعلییا اکانت مزور در شبکه های اجتماعی به معنای شناسایی حساب های کاربری که به صورت نادرست ادعا می کنند که شخص خاصیهستند، معمولا به منظور تقلب فریب یا انجام فعالیت های نقض قوانین و مقررات شبکه های اجتماعی است. این اکانت ها می توانندباعث تخریب اعتماد کاربران به صحت و قابل اعتماد بودن اطلاعات موجود در شبکه های اجتماعی شوند. در این مقاله مروری برروش های کشف اکانت جعلی در شبکه های اجتماعی خواهیم داشت.

کلیدواژه ها

شبکه ی اجتماعی، اکانت جعلی، آنالیز گراف، تقلب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.