بررسی کاربردی هیدروژل های پلیمری در فرایندهای ترمیم زخم

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: CSCONFERENCE01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب عامری

گروه مهندسی برق و مهندسی پزشکی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی، اصفهان، ایران

حمیدرضا شیرزادفر

استادیارگروه مهندسی برق و مهندسی پزشکی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی، اصفهان، ایران

فرید پرورش

گروه مهندسی برق و مهندسی پزشکی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی، اصفهان، ایران

چکیده

بهبود زخم شامل چندین واکنش بیولوژیکی است. طیف وسیعی از پانسمان های زخم در بازار موجوداست که بسته به نوع زخم و همچنین مرحله ی ترمیم آن میتوان آنها را انتخاب کرد. عوامل مختلفی مانندخواص مکانیکی و خواص ضدباکتریایی پانسمان ها باید مورد توجه قرار گیرد. تنوع پلیمرها و روشهای مختلفاستفاده از آنها در داربست و زخم پوش های مورد استفاده در مهندسی بافت پوست در سالهای اخیر پیشرفتقابل توجهی داشته است. با این حال، هیدروژل های تک پلیمری اغلب دارای مزایای کمی هستند، بسیاری ازمحققان در حال توسعه هیدروژل های جدید با خواص فیزیکی و شیمیایی پیشرفته، زیست سازگاری، زیستتخریب پذیری قابل کنترل و سمیت کم با ترکیب پلیمرهای طبیعی و مصنوعی هستند. مواد زیستی، به ویژهپلیمرها، به طور قابل توجهی بر حوزه زیست پزشکی تاثیر می گذارد. در دهه های اخیر، انواع مختلفی از ترکیباتپلیمری به منظور بهبود عملکرد روند ترمیم زخم توسعه یافته است. در این پژوهش، بیومتریال ها مختلف مبتنی برهیدروژل به عنوان زخم پوش و عملکردشان مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

زخم پوش، ترمیم زخم، هیدروژل، بیومتریال ها، کامپوزیت ها، بارگذاری دارو، الکتروریسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.