بررسی مروری هندسه در باغ های دوره قاجار
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF10_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 140
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی تهران
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
دانشجوی کارشناسی ارشد شهید بهشتی تهران
چکیده
دراین روزها، باغ سازی به عنوان یک هنر بسیار ارزشمند شناخته می شود که از طریق بازسازی محیط های سبز، نمایی از تاریخ و فرهنگ کشور را ارائه می دهد. مطالعه هندسه باغ های ایرانی در دوران قاجار، به ما کمک می کند تا نحوه طراحی و ساخت این باغ ها و نقش آن ها در فرهنگ سازی و ارزش های ایرانی را بهتر درک کنیم. این هنر در سایر کشورها نیز مورد توجه قرارگرفته است. اما در ایران به دلیل تاریخچه و فرهنگ بسیار غنی تر و متنوع تر است. استفاده از هندسه در باغ های ایرانی، زیبایی و آرامش فضای سبز را به طرز چشمگیری افزایش می دهد. این مطالعه به شیوه مروری و با تحقیقات میدانی و استفاده از منابع کتابخانه ای و اینترنتی، به بررسی هندسه به کار گرفته در این باغ ها می پردازد. نتایج این تحقیق به دانش بهتری از فرهنگ و تاریخ باغ سازی ایرانی و نقش آن در فرهنگ سازی کمک می کند و همچنین می تواند در بهبود طراحی فضای سبز و باغ سازی مدرن نیز موثر باشد. همچنین، مطالعه هندسه باغ های ایرانی در دوره قاجاریه، به توسعه و بهبود طراحی باغ های معاصر نیز کمک می کند.کلیدواژه ها
باغ ، باغ سازی، قاجار، باغ های قاجار، هندسهمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.