راهکارهای طراحی مدارس آموزشی در دوران پساکرونا با رویکرد انعطاف پذیری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF10_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 310
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه خلیج فارس
دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، دانشگاه خلیج فارس
چکیده
به طور کلی با تغییرات روزافزون جهان و ظهور نیازهای جدید دانش آموزان، محیط های آموزشی نیازمند راهکارهاییمناسب جهت پاسخگویی به خواسته های این قشر می باشند. طراحی معماری به عنوان یکی از اصلی ترینپارامترهای موثر در محیط، باید بتواند با ارائه الگوها و راهکارهای جدید پاسخگوی شرایط جدید باشد. در چند سالاخیر با شیوع ویروس کووید- ۱۹ در سرتاسر جهان، شاهد تغییر اساسی در سبک زندگی مردم هستیم. بنابراین،فضاهای انعطاف پذیر، بویژه در دوران پاندمی کرونا، می توانند پاسخگویی به نیازهای متنوع کاربران خود باشند.هدف اصلی این پژوهش، ارائه الگوهای مناسب برای طراحی فضاهای آموزشی انعطاف پذیر در دوران پسا کرونا میباشد. در این پژوهش با روش تحلیلی _توصیفی اطلاعات مورد نیاز از طریق منابع کتابخانه ای به دست آمده و درپایان الگوهای انعطاف پذیری معرفی شده اند. این الگوهای پیشنهادی مانند: طراحی فضاهای شناور، طراحی مدولار،منطقه بندی فضایی، طراحی فضاهای مشترک، استفاده از درها و دیوارهای متحرک، می توانند راهکارهای مناسبیبرای طراحی انعطاف پذیر و توانایی محیط در مواجه با نیازهای جدید کاربران خود در دوران پساکرونا ارائه دهندکلیدواژه ها
فضاهای آموزشی، طراحی مدرسه، انعطاف پذیری، کووید- ۱۹ ، دوران پساکرونامقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.