ارزیابی پتانسیل ها و محدودیت های آموزش غیرحضوری در دروس عملی رشته معماریدر هنرستان ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF10_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 190
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه حکیم سبزواری و هنرآموز رشته معماری
چکیده
در چند سال اخیر با توجه به شیوع همه گیری ویروس کرونا در جوامع، فعالیت های دورکاری و غیر حضوری گسترش زیادی یافته اند.نهادهای آموزشی از جمله مدارس نیز از این قاعده مستثنا نبوده و به ناچار فعالیت حضوری خود را متوقف کرده و به فعالیت هایغیرحضوری روی آورده اند. دروس عملی و کارگاه ی رشته معمار ی در هنرستان ها نیز پیروی همین قاعده بوده و در طول مدتهمه گیری کلاس ها به صورت غیرحضوری در بستر نرم افزار شاد برگزار شده است. بعد از گذشت بیش از سه سال و تجربه آموزشغیرحضوری بر آن شدیم تا به ارزیابی محدودیت ها و پتانسیل های این شیوه آموزشی بپردازیم چراکه با توجه به اظهارات هنرآموزان وهمچنین هنرجویان رشته معماری، آموزش غیرحضوری تاثیرات منفی در پیشرفت تحصیلی هنرجویان داشته و اموزش دروس عملیبه طور مطلوب اتفاق نیفتاده است و هنرجویان مهارت ها ی لازم را به خوبی کسب نکرده اند و این امر در پایه های بالاتر به خوبی اثرخود را نشان می دهد. در این تحقیق علاوه بر بررسی پژوهش های پیشین، پرسشنامه ای شامل سوالاتی با مضمون ارزیابی کیفیتآموزش غیرحضوری تدوین شده و به جمع آوری نظرات هنرجویان رشته معماری پرداخته شده است. این پژوهش پتانسیل ها ومحدودیت های آموزش غیرحضوری را به ما معرفی می کند و شیوه آموزش ترکیبی که در آن از هر دو شیوه حضوری و غیرحضوریاستفاده می شود را در آموزش دروس عملی و کارگاهی رشته معماری در هنرستان ها ضروری می داندکلیدواژه ها
آموزش غیرحضوری، دروس عملی رشته معماری، فرایند یادگیری هنرجویانمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.