بررسی آموزش وچالش های تدریس چند پایه در مدارس روستایی و دور افتاده ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR08_581
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوثر حسن زاده

کارشناسی رشته مشاوره و راهنمایی دانشگاه فرهنگیان ارومیه، ارومیه، ایران

دیاکو افکنده

کارشناسی رشته الهیات دانشگاه فرهنگیان ارومیه، ارومیه، ایران

چکیده

هدف تحقیق بررسی آموزش وچالش های تدریس چند پایه در مدارس روستایی و دور افتاده ایران می باشد. تدریس چند پایه در مدارس روستایی و دورافتاده ایران چالش ها و مزایا خاص خود را دارد. روش این تحقیق به صورت مروری می باشد. در مدارس چند پایه، دانش آموزان با سطوح مختلف تحصیلی با یکدیگر در ارتباط هستند، این امکان را به دانش آموزان می دهد تا از یکدیگر یاد بگیرند و با انواع مهارت ها آشنا شوند. دانش آموزان با این نوع آموزش ممکن است با همدیگر بهتر آشنا شوند و ارتباطات اجتماعی برقرار کنند. معلمان می توانند از منابع محلی در تدریس استفاده کنند و آموزش را به واقعیت ها و نیازهای محلی تطبیق دهند.دانش آموزان ممکن است با توجه به نیازهای شخصی شان، مسیرهای تحصیلی خود را انتخاب کرده و در راستای توسعه مهارات خاص پیش بروند. وجود دانش آموزان با سطوح تحصیلی مختلف می تواند چالش برانگیز باشد و نیاز به برنامه ریزی دقیق تدریس داشته باشد. بسیاری از مدارس روستایی و دورافتاده با نقص زیرساخت ها مواجه هستند که می تواند بر توانایی ارائه یک آموزش کیفی تاثیرگذار باشد. نتایج نشان می دهد. برای بهبود شرایط آموزش در مدارس روستایی و دورافتاده، نیاز به توجه به نیازها و ویژگی های خاص این محیط ها، افزایش سرمایه اجتماعی و فرهنگی، و تدابیر اقتصادی و سیاسی است. همچنین، توسعه زیرساخت ها و ارتقاء کیفیت تدریس از طریق آموزش معلمان نیز اهمیت دارد.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش، کلاس های چند پایه، فرصت یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.