بررسی تاثیر توانمند سازی معلمان بر انگیزه و یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_1145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 138
نویسندگان
دانشکده علوم قرآنی، تربیت معلم قرآن مجید، آموزگار ابتدایی
چکیده
توانمند سازی کارکنان مبحثی ا ست که از دهه ۱۹۸۰ در آموزش پرورش مورد استفاده قرار گرفته ا ست برا ساس آن، دیگر تنها مدیر مدر سه در مقام رهبر آموز شی خدمت نمی کند بلکه م سیولیت اختیار پا سخگویی میان او معلمان تق سیم شده ا ست . به این ترتیب ، توانمند سازی معلمان اقدامی زیربنایی ، مهم ا سا سی برای بهبود مدارس ا ست . در مدار سی که به معلمان آزادی عمل می دهند، تدریس به بهترین نحو صورت می گیرد یادگیری دانش آموزان نیز سیر صعودی پیدا می کند. تحقیق در مورد توانمندسازی موضوعات وابسته به آن نشان داده ا ست محیط هایی که در آنها، هماهنگی بین معلمان مدیران صورت می گیرد، معلمان در تصمیم گیری ها شرکت داده شده، به آنان احترام گذا شته می شود، مهارت حرفه ای آنان افزایش می یابد یادگیری دانش آموزان نیز بی شتر می شود. در ک شور ما نیز حرکت به سوی تفویض اختیار، از سیاست های وزارت آموزش پرورش ا ست . با این حال، شواهد ن شان می دهد که ملاکهای ا صلی مدیران در برخورد با مسایل مشکلات فراوانی که در مدارس وجود دارد، بایدهای اداری است . بنابراین ، هنوز برای برقراری روابط انسانی ، رعایت جوانب انسانی کار ایجاد محیط مساعد آموزشی ، موانع زیادی وجود دارد. از این رو، سرمایه گذاری برای مساعد ساختن محیط تربیتی ایجاد شرایطی که معلم را به کار خود دلگرم کند اجرا کردن طرحهای مناسب جهت حل مشکلات آنان، امری اساسی است .اگر نظام آموزشی ، کارامد نباشد متناسب با نیازهای زمان پیش نرود، تلاشها برای توانمندسازی نیروی انسانی به نتیجه مثبت نخواهد رسید. تواناسازی یک رویکرد مدیریتی است که در آن، به کارکنان اختیار اساسی داده می شود تا خود تصمیم گیری کنند .کلیدواژه ها
توانمند سازی ، انگیزش دورنی ، ارتقای توانمندی ها، رویکردهای توانمندسازی ، معنی داربودن، موثر بودن .مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.