بررسی نقاط قوت و ضعف ارزشیابی توصیفی در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0985
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 517
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی ، دانشگاه پیام نور زرین دشت اداره آموزش و پرورش استان فارس شهرستان زرین دشت ،آموزشگاه فاطمه الزهرا (س)
چکیده
ارزشیابی توصیفی شکلی از ارزشیابی تحصیلی تربیتی است که در آن معلم با مشارکت فعال دانش آموز و اولیای ایشان، با استفاده از ابزارهایی ، در زمینه تلاشها، پیشرفت ها و موفقیت های دانش آموزان اطلاعات جمع می کند و با طبقه بندی ، تحلیل و تفسیر آنها، به دانش آموزان کمک می کند بهتر یاد بگیرند و مشکلات یادگیری خود را برطرف کنند. هدف اصلی در ارزشیابی توصیفی ، بهبود شرایط یادگیری دانش آموزان با حذف اضطرابهای نامطلوب ناشی از برگزاری امتحانات و بازخوردهای عددی است . هدف از مقاله حاضر بررسی نقاط ضعف و قوت این روش ازرشیابی می باشد که در مدارس ایران در حال اجرا می باشد. مقاله حاضر که به صورت مروری و با استناد به منابع کتابخانه ای به جمع آوری اطلاعات پرداخته است . نتایج بیان می کند که با وجود این که حدود ۱۰ سال است که این ارزشیابی در دوره ابتدایی در حال انجام است . اما متاسفانه هنوز برخی از معلمان نتوانسته اند خود را با این نوع ارزشیابی و مراحل آن همگام کنند. شاید یکی از دلایل آن، ناآگاهی این افراد از مراحل و ویژگی های این نوع ارزشیابی ، به خصوص نحوه گردآوری اطلاعات باشد.کلیدواژه ها
ارزشیابی ، توصیفی ، نقاط، قوت، ضعف .مقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.