درس پژوهی : کوهها و دشتهای زیبا درس مطالعات اجتماعی پایه چهارم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0946
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 380
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی ، دانشگاه آزاد مرودشتاداره آموزش و پرورش استان فارس شهرستان مرودشت، آموزشگاه توحید
چکیده
برنامه درسی مطالعات اجتماعی با توجه به رویکرد کلی برنامه درسی ملی مبنی بر فطرت گرایی توحیدی و اهتمام به شکوفای ان، سعی میکند زمینه های تربیتی فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان را فراهم کند. از اینرو هدف غایی مطالعات اجتماعی تربیت افرادی مومن، مسول، اگاه و توانمد در زندگی فردی و اجتماعی، پایبند به اخلاق و ارزشهای دینی و علاقه مند به ایران و هویت اسلامی-ایرانی است. به منظور کاربردی کردن دروس و پیوند ان با زندگی واقعی لازم است به اهداف اصلی این درس توجه و تاکید کنید و دانستنیها و اطلاعات کتاب را به عنوان بستری برای تحقق اهداف اصلی و منبع کاوشگری دانش آموزان قلمداد کنید. این پژوهش از نوع درس پژوهی میباشد و موضوع درس پژوهی مبحث کوهها و دشتهای زیبا در کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم است. هدف ما از انجام این پژوهش افزایش یادگیری دانش اموزان در موضوع درس کوهها و دشتهای زیبا و توسعه ای حرفه ای افراد شرکت کننده در پژوهش است.نتایج به دست امده پس از انجام فرایند درس پژوهی نشان داد که انجام این فرایند باعث افزایش فعالیت دانش اموزان در کلاس شد است و در اجرای مجدد اگاهی دانش آموزان در مبحث کوهها و دشتهای زیبا نسبت به اجرای شماره یک افزایش داشته است و باعث بهبود روند تدریس هم برای معلم و هم برای دانش اموزان بوده است.کلیدواژه ها
درس پژوهی، مطالعات، کوه، دشت، زیبامقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.